Ga naar inhoud

Flippie

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Flippie's prestaties

  1. Dat was ik ook van plan, alleen ik dacht dat het een stuk makkelijker zou zijn om het zelf te doen maar dat zit er dus niet in...
  2. Dat zou heel erg *** zijn, ze waren best duur... (2 keer GTX 260) ---------- Post toegevoegd om 00:41 ---------- Vorige post was om 00:28 ---------- Maat het rare is dat ik het al eerder heb gehad, toen was mijn computer ook verkeerd afgesloten dus ik dacht dat ik in een een of ander systeem recovery menu zat zonder het te kunnen zien dus ik heb om de zoveel tijd op enter gedrukt en na een tijdje ging hij aan en deed hij het gewoon, dat heb ik nu ook gedaan maar het werkte niet, maar omdat ik het eerder heb gehad denk ik toch dat het een sowtwarematig probleem is.
  3. Dat heb ik ook al geprobeert ja, maar het werkte niet...
  4. Dat heb ik gedaan ja en er is niks mis met mijn scherm, het ligt dus sowieso aan mijn computer, enig idee wat ik kan proberen?
  5. Ik heb al een hele tijd geen beeld tijdens het opstarten van mijn computer tot het moment dat ik het windows teken te zien krijg en het opstart geluidje hoor, hij doet het verder prima dus ik heb er geen aandacht aan besteed, maar laats liep hij vast en moest ik hem uitzetten door de knop ingedrukt te houden en nu start hij niet meer op, de ventilatortjes er in doen het wel, maar ik krijg geen beeld, ook geen piepjes of zo verder. Ik heb geen idee wat ik hiet aan kan doen dus daarom vraag ik het hier maar, heeft iemand een idee hoe ik mijn computer weer kan laten opstarten? Bedankt alvast.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.