Ga naar inhoud

Tielman36

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Tielman36's prestaties

  1. De koeler? Is dit vlaams voor ventilator? Ja die doet het. Ik heb mijn nieuwe batterij intussen ontvangen en mijn lieve laptopje doet het weer!!!! Bedankt iedereen voor de reacties! Leuke site. M.v.g. Dennis
  2. Bedankt voor je reactie, maar nee dat is het niet. Ik ben vergeten te vermelden dat nadat ik heb opgestart en hiermee bedoel ik echt alleen het aangaan, de stroom er weer opzet. Zo laadt hij ook weer op en functioneert alles weer normaal. Het lijkt me dus niet in de stroomtoevoer van het net te zitten.
  3. Ik heb een Acer aspire 7520 en die wil soms ook niet opstarten. Met de stroomkabel erin start hij niet, als je die eruithaalt en dus op de batterij start, doet ie het wel. Dit is natuurlijk al vreemd, maar wat moet ik als er een stroomstoring is geweest en dus mijn al gammele batterij helemaal leeg is? Hij doet nou helemaal niets, er brand geen enkel lampje. Ik heb een nieuwe batterij besteld, ok, maar stel dat die ook nog geen lading heeft, wat dan? Weet iemand wat het iritante geheim van de Acer laptop is? Kan dit verholpen worden? Soms staat ie ook in de slaapstand, maar toch wordt ie heet; te heet naar mijn idee.
  4. Ik heb een Acer aspire 7520 en die wil soms ook niet opstarten. Met de stroomkabel erin start hij niet, als je die eruithaalt en dus op de batterij start, doet ie het wel. Dit is natuurlijk al vreemd, maar wat moet ik als er een stroomstoring is geweest en dus mijn al gammele batterij helemaal leeg is? Hij doet nou helemaal niets, er brand geen enkel lampje. Ik heb een nieuwe batterij besteld, ok, maar stel dat die ook nog geen lading heeft, wat dan? Weet iemand wat het iritante geheim van de Acer laptop is? Kan dit verholpen worden? Soms staat ie ook in de slaapstand, maar toch wordt ie heet; te heet naar mijn idee.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.