Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

PolH

Lid
 • Aantal items

  238
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over PolH

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb een video (video TS) gemaakt met allemaal afzonderlijke foto's. Ik zou die foto's afzonderlijk terug willen hoe kan ik dit doen?
 2. InHeb op jullie helpdesk wat gekeken: "Toetsenbord reageert niet meer" Ik heb dus de procedure gevolgd en via herstelpunt naar de vorige versie gegaan. Resultaat: voordien, wanneer ik een toets intikte kwam er een geluidje en na één seconde kwam de letter! Nu: geen geluid meer maar toch nog één seconde voor de letter komt
 3. ik draai reeds maanden met success WIN 10; in het begin was het traag, maar met de nieuwe SSD schijf is dit opgelost. maar dit is mijn probleem niet! ik draai dus reeds maanden WIN 10 en eind vorige week verscheen een boodschap voor een upgrade (het nummer weet ik niet) ik heb die update laten uitvoeren en kort daarop werkte mijn klavier slechts "per seconde één toets" met de muis geen enkel probleem. Ik heb gelukkig een reserve laptop. die dan maar gebruikt. Ik wilde mijn printer installeren en ik moest mij bij windows aanloggen. heb dit gedaan maar het gevolg was hetzelfde probleem als op de andere pc. dit is dus mijn probleem vandaag: mijn toetsenbord werkt niet goed!
 4. ik draai reeds maanden met success WIN 10; in het begin was het traag, maar met de nieuwe SSD schijf is dit opgelost. maar dit is mijn probleem niet! ik draai dus reeds maanden WIN 10 en eind vorige week verscheen een boodschap voor een upgrade (het nummer weet ik niet) ik heb die update laten uitvoeren en kort daarop werkte mijn klavier slechts "per seconde één toets" met de muis geen enkel probleem. Ik heb gelukkig een reserve laptop. die dan maar gebruikt. Ik wilde mijn printer installeren en ik moest mij bij windows aanloggen. heb dit gedaan maar het gevolg was hetzelfde probleem als op de andere pc. dit is dus mijn probleem vandaag: mijn toetsenbord werkt niet goed!
 5. Sorry voor het misverstand Het is degelijk die pc, maar dit probleem is opgelost door een nieuwe SSD schijf te plaatsen. MAAR Met mijn ander pc heb ik nu hetzelfde probleem doordat ik via dezelfde Windows account aanlogde. (Dit bericht is via een tablet geschreven) Vraag: Hoe kan ik mij met een ander account aanlogde zonder toetsenbord te gebruiken of heb je een ander idee
 6. ik snap het niet, de pc die ik gebruik om de berichten te sturen is natuurlijk een andere pc. bij de pc met problemen werkt het klavier niet, ik kan dus ook geen berichten typen.
 7. ah neen, ik zou dit op de probleem-pc niet kunnen typen. het klavier werkt niet meer!
 8. Heb een upgrade gedaan in windows 10 en mijn klavier van mijn laptop werkt niet meer. de pincode bij windows kan ik met moeite inbrengen. wanneer ik een toets indruk komt er een geluid en soms na een tijdje komt de karakter op het scherm! dit hiet heb ik via een andere PC ingebracht.
 9. Hoe kan ik weten of aan een laptop een bijkomend scherm kan gekoppeld worden? of is dit altijd mogelijk. en wet vinden jullie van volgende Medion Laptop MEDION AKOYA E6431 i5 laptop
 10. Bedankt voor de informatie. ik ga dus verder op zoek naar een miniPc of een laptop met i3processor en 8 MB intern geheugen.
 11. ik vermoed dat de tekst verdwenen is
 12. en wat vinden jullie van de aanbieding bij Aldi
 13. Bedankt voor de informatie. ik ga dus verder op zoek naar een miniPc of een laptop met i3processor en 8 MB intern geheugen.
 14. Bedankt voor de informatie. ik ga dus verder op zoek naar een miniPc of een laptop met i3processor en 8 MB intern geheugen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.