Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

hendrikaart

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. de reparatieconsole kan de opdracht niet verwerken. de instructies voor cccleaner komen steeds uit op andere programma's downloaden dan cccleaner. ik denk dat formatteren helpt of een nieuwe laptop bedankt voor het vele meedenken
 2. daar wist ik niet goed raad mee, de keue lijst was een ouderwetse dos instructie waar niks bij was, dus heb ik het microsoft advies gevolgd; disable intelppm, waarmee hij ook niks kon. ijn er gerichte instructies te geven voor dit probleem?
 3. Slow pc fighter is er nog steeds, ik heb alles weer in de originele staat teruggezet maar zonder resultaat. Tijdens het opstarten kun je kiezen voor de reparatie console, maar ook daar geen resultaat.
 4. die sleutel is iets anders dan wat ik heb nl; HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\IntelIde, maar bij gebrek aan genoemde sleutel kan die niet het probleem zijn. Ik heb wel, vanwege enorme traagheid van deze laptop in begin dit jaar een programma slow pc fighter erop gezet en die gooit heel veel weg, ook onnodige sleutels. daar kan wat fout zijn gegaan, ik kon echter de pc niet meer naar die datum herstellen. waar ik meer brood in zie is het advies van gebruik van het herstelprogramma op de installatieschijf, maar zoals gezegd weet ik niet hoe ik die kan oproepen.
 5. na herstart kwam er een bericht van microsoft als webpagina (vanwege vele foutenrapporten) wat vertelde dat het een zg stopfout is. wat ik begrijp is dat het wordt veroorzaakt door een verkeerde registersleutel en vanwege het feit dat in de laptop geen intel processor zit. Ik begrijp hier niet alles van, maar de url heb ik hier: How to troubleshoot hardware and software driver problems in Windows XP bij vervolgen van het verhaal is foutmethode 2 aan de orde en de invulcode is: 0x000000FC Ik ou iets in het register moeten veranderen, wat overigens er niet in zit (heb geen intelppm wel intelide!) ook zou een bestand op schijf van XP tot herstel kunnen lijden, maar dat zit er niet los bij maar ergens op de harde schijf waar ik niet bij kom. Zo te zien een onoplosbaar probleem?
 6. al deze handelingen zijn uitgevoerd, maar helaas zonder resultaat. ik heb gekeken wat het wel of niet doet; fototoestellen tot 2GB werken normaal op de usb. memorysticks boven 64MB verooraken direct uitval met de schermmededeling; u heeft geprobeerd een niet-uitvoerbaar geheugen uit te voeren..... daarom wordt afgeschakeld. Bij de stick van 256MB wordt nieteens gemeld dat nieuwe hardware is gevonden, oals bij de 64MB na bovenstaande handelingen.
 7. wordt dan de installatie automatisch verricht? Een kleine stick van 64MB doet het nog wel.
 8. er staan geen gele of rode aanduidingen bij usb controllers in apparaatbeheer
 9. het is een packard bell easynote laptop. de sticks doen het op drie andere pc prima. alleen een 64 MB stick blijkt te weren op de P.B. laptop. bij 256MB en hoger meteen uitval en de melding van "geprobeerd een onuitvoerbaar geheugen uit te voeren. ik heb ergens wat over een begrenzing van 10% gezien, moet die soms omhoog/ en hoe gaat dat? groeten hendrikaart
 10. daarna melding van ontoelaatbare overschrijding geheugencapaciteit en moet pc opnieuw starten:sad
 11. bij insteken van usb stick verschijnt de melding van ontoelaatbare geheugen overschrijding en moet pc weer nieuw worden gestart
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.