Ga naar inhoud

PcLeekk

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PcLeekk's prestaties

  1. Ja daar twijfel ik niet aan maar ik vroeg het me toch af, soit als er al specifieke software nodig is om die informatie te achterhalen dan denk ik ook dat ze daar hun tijd niet gaan insteken.
  2. Ok, excuses voor de foute plaatsing van de post. Alvast bedankt voor je antwoord, maar dit is niet helemaal wat ik bedoel. Ik heb een wachtwoord voor mijn Skype account, dat is het probleem niet. Ik heb nu echter gelezen dat je via de c schijf, documents and settings, ook toegang zou kunnen krijgen tot je gesprekken etc. Ik was hiervan niet op de hoogte dus ik vraag me af of die gesprekken etc. dan ook vrij toegankelijk zijn zonder in te loggen op Skype.
  3. Ik heb een andere vraag met betrekking tot Skype. Mijn laptop is enkele dagen geleden gecrasht, dus ik heb hem vandaag binnen gedaan bij een hersteldienst. Nu lees ik op internet dat gesprekken & foto's etc. van Skype opgeslagen worden op de harde schijf. Betekent dit dat de persoon die mijn laptop herstelt zomaar al mijn gesprekken kan lezen, want ik heb Skype etc. de afgelopen jaren veel gebruikt en nooit de gesprekgeschiedenis gewist... Vanuit privacy standpunt vind ik dit maar niets. Graag reactie, misschien kan ik de laptop nog snel terughalen voordat ze eraan beginnen...
  4. Ok bedankt, nee ik ken er idd veel te weinig van, ik moet me er dringend over bijleren. Hopelijk is het dan inderdaad die videokaart. Alvast bedankt.
  5. Het merk van de laptop is medion, wat voor bios het is weet ik niet. Ik krijg ook geen bios, want het scherm blijft zwart. Vandaar dat ik ook niet weet hoe ik de laptop terug aan de praat kan krijgen, want hij reageert op geen enkele toets. Als het om een video card error zou gaan en ik laat dat vervangen blijven mijn bestanden dan behouden? Alvast bedankt voor de reacties.
  6. Bijkomende informatie: als ik de laptop lang laat opstaan (nu al zes uur) knippert het lichtje dat hij aan het laden is, maar het scherm blijft volledig zwart. iemand?
  7. Besturingssysteem is windows XP of Vista, ik ben niet zeker. Ik heb de laptop overgenomen van mijn pa en er staan foto's en bestanden etc op maar ik vrees dat alles weg is. Probleem: als ik de laptop wil opstarten krijg ik iedere keer een luide toon gevolgd door twee korte tonen vlak na elkaar: 'tuuuuut - tuut tuut", iedere keer hetzelfde. Het scherm blijft zwart en er gebeurt NIETS meer, helemaal niets. Ik kan op iedere knop drukken die ik wil: het scherm blijft zwart. Hoe kan ik in godsnaam dit probleem oplossen als ik geen respons krijg, ik kan op F8 etc drukken maar hij diet gewoonweg niets, en het scherm blijft zwart??? En weet er iemand wat er in feite mis is met mijn laptop, de avond daarvoor werkte hij nog normaal... Alvast bedankt, ik hoop dat er een oplossing is maar ik vrees ervoor...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.