Ga naar inhoud

Adalgard

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Adalgard

  1. Heb hem terug gezet naar de standaardinstellingen. Tot nu toe geen problemen meer gehad. Hoop dat het nu is opgelost. Bedankt voor jullie hulp.
  2. Heeft dit geen gevolgen voor de andere gebruikers van dezelfde laptop?
  3. Ik gebruik windows live mail. Ik ka dann ook niet via webmail bij mijn mail komen. Hij laadt dan op tot 60% java en dan stopt het. Als ik nu maar steeds het vinkje afvink dan gaat het goed. Maar ik begrijp dus niet dat als ik afvink en op toepassen en oke klik dat een uur later het vakje weer is aangevinkt. En zo dus een aantal keren per dag.
  4. Klopt. Het was eerst Home,maar heet nu Ziggo.
  5. Ik heb nu regelmatig meegemaakt dat mijn mail van @home niet binnenkomt. Via anderen hoor ik dit dan dat ik niet reageer op hun mail. ( mijn hotmail werkt dan wel gewoon) Na ongeveer een week á 10 dagen werkt hij weer maar de "verloren mail' komt niet binnen. Nu heb ik een paar maal telefonisch contact gehad met Home en blijkt dat iets is aangevinkt waardoor mijn mail niet binnenkomt en mijn postvak in bij Home dus vol zit. Wel kan ik dan verzenden. Als ik ga naar - internetoptie's - geavanceerd - dan staat bij "webpagina's bekijken" het vinkje bij: foutopsporing in scripts uitschakelen ( Internet Explorer ) aangevinkt. Nu heb ik van @ Home gehoord dat het niet moet zijn aangevinkt. Maar elke keer als ik weer kijk is het weer aangevinkt,zelfs een aantal malen op een dag. Ik klik op toepassen en steeds wordt het verandert zonder dat ik er opdracht voor geef. Heeft iemand hier een verklaring voor?
  6. Bedankt voor de moeite Clarkie. Als je nog vragen hebt over het briefpapier van windows live dan hoor ik het wel.
  7. Ik klik op:nieuw en dan heb ik er een werkbalk staan voor functie's zoals:tekengrote,kleur,schuin gedrukt,emotiocon enz,maar ook briefpapier,met 18 verschillende soorten.Dit zijn HTLM bestanden. Maar mijn vraag was eigenlijk als er een programmaatje bestaat waarmee ik JPG bestand kan omzetten naar een HTML bestand,zodat ik een foto als briefpapier kan gebruiken.
  8. Bedankt voor je antwoord. Ik heb het nog even nagekeken,maar ik gebruik echt windows live mail waarmee ik wel briefpapier kan gebruiken in een nieuwe mail. Waarom werkt het bij anderen niet en bij wel? Vreemd.
  9. Bij windows live mail kan ik kiezen voor briefpapier als achtergrond van een nieuw te maken e-mail. Dit zijn HTML bestanden. Nu wil ik graag een foto als achtergrond of watermerk gaan gebruiken maar de foto is een JPG bestand. Kan ik een JPG bestand ook veranderen in een HTML? Met vriendelijk groet,Adalgard.
  10. Bedankt voor jullie antwoorden. Groet,Adalgard.
  11. Als ik een webpagina verwijder uit de geschiedenis of ik verwijder een e-mail,zijn ze dan ook echt verwijderd van de pc of zijn ze nog terug te vinden? Ik heb wel eens gehoord dat er een mogelijkheid is om verwijderde items weer terug te vinden. Kunt u mij vertellen als dit klopt en hoe ik de verwijderde items weer terug kan plaatsen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.