Ga naar inhoud

lolalu0

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door lolalu0

  1. ik vindt geen 'bovenste computer/zoeken naar nieuwe app'.
  2. eentje is kapot. en de andere heeft problemen met stuurprogramma.
  3. http://speccy.piriform.com/results/1qd0fkD9eoyxwNeGg0RiOoW
  4. ik heb die recovery cd waarschijnlijk niet meer dan. het type kan ik nergens vinden op de PC.
  5. ik heb een beetje verder gezocht op het internet en het probleem zou opgelost kunnen worden als ik een windows xp recovery cd gebruik. maar waar kan ik zoiets vinden?
  6. wat moet ik doen als dit geinstallerd is?
  7. ja ik heb alles gedaan wat je geschreven had maar het lukt nog steeds niet
  8. dit werkte ook niet. wat moet er nu gebeuren met de verwijderde filters? (ik heb/had geen lowerfilters)
  9. is het normaal dat de computer weer zegt "onbekend apparaat' nadat ik de opnieuw opgestart heb . en het lukt niet op dat firmware bestand te installeren : the firmware is not compatible with the selected drive. contact your system manufacture for information on firmware updates available for this drive
  10. ik heb vorig jaar een samsung writemaster (se-s224Q) gekocht. het apparaat werkte tot vorige maand. nu staat er by apparaatbeheer , onbekend apparaat (apparaatstatus:Er zijn geen stuurprogramma's voor dit apparaat geïnstalleerd. ) kan iemand mij helpen om een nieuwe driver te downloaden en te installeren. ik ben sindsdien verhuist en ik ben de cd kwijt(als er een cd bij zat). en dan zit ik ook nog met het probleem als er een cd bijzat dat kan ik hem ook niet lezer .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.