Ga naar inhoud

siemster

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

siemster's prestaties

  1. Bleek uiteindelijk allemaal aan een verkeerd gebrande ISO te liggen. Bedankt voor jullie reacties. Met een goed gebrande dvd is het nu wel gelukt. Mijn pc draait als een zonnetje. Thx!
  2. Mijn vraag is niet hoe ik de windows 7 cd aan de praat krijg. dat lukt wel alleen geeft deze aan dat er een bestand mist. Ik denk aan bootmgr. Mijn vraag is dus: Hoe installeer ik deze zonder windows 7 installatie maar met bvb behulp van de prompt op de cd. Ik heb al: Fixing "BOOTMGR is missing" Error While Trying to Boot Windows Vista - How-To Geek geprobeerd.
  3. @stegisoft, thx voor je reactie. Nog wel een paar vragen. Windows 7 is nog niet geïnstalleerd hoe kan ik dan de CD runnen? Boot ik dan vanaf CD? Gaat dit het probleem oplossen dat de bootmanager ontbreekt? "bootmgr is missing"?
  4. @alexander marcel, Heeft de oplossing van stegisoft geholpen? Ik heb een soort gelijk probleem. Nadat ik mijn pc zelf in elkaar heb geknutseld ben ik Windows 7 ultimated gaan installeren. Ik heb de Windows 7 installatie moeten afbreken omdat een bestand op de dvd corrupt was. De volgende dag probeerde ik het met een nieuwe dvd maar kreeg ik eerst de melding "bootmgr is missing" door op een toets te drukken ben ik gestart met de Windows 7 dvd echter ook nu weer kwam ik niet door de installatie. Windows 7 geeft nu aan dat er een bestand mist. Of dat op de hdd of op dvd is weet ik niet. Daarbij lukt het nu niet meer om de partities aan te passen. Er is er 1 van 100 mb en 1 van 300gb (primary) en nog een van 700gb waar ook primary achter staat. Kan ik dit met GParted oplossen terwijl Windows 7 nog niet is geïnstalleerd?! Alvast bedankt voor de reactie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.