Ga naar inhoud

HP-Pavilion-dv5000

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

HP-Pavilion-dv5000's prestaties

  1. Heb ondertussen al lang een nieuwe Dat bericht dat je had gequote is nog van mijn oude laptopt, degene die ik nu heb, heb ik gekregen in begin 2011. En klopt xD Ze moeten het zelf maar vinden wat het probleem is Maarja, dacht misschien dat dat wat makkelijker zou zijn.
  2. Deze morgen startte ik dus mijn laptop op, en ik zag wel dat hij werkte. Alhoewel ik na een tijdje doorhad, normaal gezien als die opstart hoor je hem eerst een erg luid blaasgeluid maken dat na een paar seconden sterk vermindert (opstarten van een pc neemt veel in gebruik hoorde ik, daarmee). Leek wel alsof die helemaal niet "bezig was" met opstarten. Maar, ik bleef erg lang een zwart beeld hebben, dus drukte ik 5 seconden op de aanknop. Ik heb daarna nog 2 keer geprobeerd hem op te starten, maar met telkens hetzelfde resultaat. Nu ben ik wat research gaan doen en zijn er 3 problemen die ik kan hebben: - videokaart aangetast/stuk - BIOS bug - scherm gewoon stuk Ik heb een HP Pavilion dv7 Notebook, 64-bit. Graag een zo snel mogelijk antwoord, want ik ga hem morgen binnendoen zodat ik goed kan uitleggen wat het probleem is zodat ze niet meer het probleem moeten achterhalen. ---------- Post toegevoegd om 15:28 ---------- Vorige post was om 15:22 ---------- Oh ja, zou het kunnen dat "De Sims 3" dit heeft veroorzaakt? Ben het na de examens namelijk nog wat aan het spelen geweest, en dit spel had in 1 van de dagen al eerder een kleine vastloping. Soms tijdens het spelen bleef het spel ook af en toe hangen, zo'n 5 seconden en dan was het terug oke.
  3. Hey euhm... ik ben dus niet van plan hem uit te blazen... maar ik zal het ooit wel doen als het té erg wordt, maar dit is nog dragelijk. Heb overlaatst wat dingen verwijderd, en nu is hij ook een klein beetje sneller. En ik heb een tijdelijke oplossing gevonden, wanneer ik 1 van al die dingen doe trek ik vaak de lader uit en dan vermidert die wat. Ik zet deze discussie dus als opgelost, ookal is het niet echt opgelost maar ik ga er niet veel meer aan doen dus... toch bedankt voor de info, misschien voer ik dit later wel uit!
  4. Hey iedereen, hier ik weer! Morgen vertrek ik naar zee en ik heb 2 dagen geleden een Vodafone (Mobile Internet) stick aangekocht bij belgacom + ik kreeg ook een simkaart. Alles ok, 48 uur wachten voordat ik hem mocht installeren... wel, net probeerde ik het. Alles ging ok, tot dat hij opnieuw moest opstarten... er kwam een blauw scherm (nee, ik denk niet the Blue screen of death... het kan, maar het scherm was niet fel blauw maar eerder donkerblauw) en er stond een tekstje op. Het ging véél te snel weg ik had geen tijd om het te lezen, het enigste dat ik las was: Er trad een probleem op met de harde schijf. Ik schrok wel wat... maar achter het scherm onmiddelijk weg ging starte hij gewoon op. Achter het laadbalkje met het 'windows logo', kreeg ik zoals altijd dat zwarte scherm. Maar het bleef hangen en duurde zeker 2 min... ik dacht dat hij vast hing en sloot hem af met 5 sec. de aanknop in te duwen. Daarna starte ik hem weer op -zoals altijd ging hij weer heel traag omdat ik hem zo afsloot- en voor de eerste keer kreeg ik pas: Windows kon niet goed worden opgestart. Ok, dat was niet het ergste... hij deed heel traag en msn wou maar niet komen -als msn komt, is hij opgestart- dus ik meld me even af. Uiteindelijk stopt dat irritante 'geblaas van de warme lucht' uit mijn pc en ik meld me terug aan, dan opeens kreeg ik een scherm van vodafone! Vodafone staat nu fantastisch goed op mijn pc en het werkt hélemaal, maar achter dat dat scherm van vodafone kwam, kwam er een foutmelding: Er trad een ernstig probleem met uw windows op. Ik dacht: Ernstig! Oh nee! Ik dacht dat de harde schijf gecrashed was ofzo! Ik zou graag willen weten wat het probleem was, mijn computermerk is mijn gebruikersnaam hier Bedankt! :-)
  5. Ah ok, sorry ik dacht dat die meestal wat trager waren. Maar het zal er van afhangen zeker.
  6. Ja een vriendin van mij heeft ook een zelf-ineengezette computer, en die zijn meestal wat trager. Misschien koop je beter een computer met merk, want ineenzetten is wel handig en goedkoper maar dan komen misschien sommige dingen niet overeen tot gevolg dat je computer trager werkt. Ik heb thuis een computer van Packard Bell, en die zag er op het eerste zicht echt goed uit maar vanaf het moment dat ik hem opzette... Hij was mega traag, heeft zeker een half uur nodig om op te starten en eenmaal opgestart werkt hij nog niet deftig. Volgens mijn vader was gebrek aan geheugen het probleem en hij ging een extra harde schijf plaatsen, nog altijd niet gebeurt maarja... die staat nu al jaren ongebruikt beneden. Maar misschien moet je eens checken hoeveel geheugengebruik je hebt, en als dat vrij veel is dan is dat het probleem.
  7. Nee, geen blauw scherm het is alsof de accu leeg is of net als je de aanknop 5 sec. induwt, dan hoor je ook zo'n raar geluidje en een kleine 'boem' dat je computer uitvalt. Dus hij start niet automatisch op, ik moet dan gewoon terug op de aanknop duwen. Mijn computer... goh, ik weet het niet echt maar ik denk iets tussen de 4-6 jaar. Tja, ik heb er al van gehoord het uitblazen... ik zal het eens aan mijn vader vragen, want daarin ben ik nog geen profesional...
  8. Hmm... Welk merk is je computer? Packard Bell?
  9. Ik ken hélemaal niks van limewire, maar als je probleem blijft duren en niet opgelost raakt kan je het beter deleten. Er bestaat namelijk een programma -www.dvdvideosoft.com <--- hier te vinden- waarmee je bv. het geluid van youtubefilmpjes kan downloaden tot héél erg goede kwaliteit MP3. Maar je kan het ook als WAV downloaden, je kan het instellen. Het noemt 'Youtube To MP3 Converter' en is erg handig. Want ik hoor dat limewire soms niet alle liedjes vind die jij zoekt, wel op youtube vind je zeker en vast alle liedjes die er zijn! Het is niet echt een oplossing, maar het is wel beter dan limewire vind ik.
  10. Hallo iedereen, zoals jullie zien valt mijn laptop (HP Pavilion dv5000) vaak uit. Al 7 keer inmiddels, de eerste keer was wanneer ik een youtube filmpje aan het kijken was in HD en plots BOEM, alsof ik de aanknop 5 seconden indrukte. Ik heb al veel dicussies gelezen over computers die plots uitvallen, en ik heb ook een speciaal programma gedownload voor de warmte's te zien en er was wel iets bij dat heel erg soms geel gaf, bij 60% maar vanaf iets in de 50 werd het terug wit. En ik las vaak dat je dan je computer vanbinnen eens moet uitkuisen, maar dat is net het probleem: ik ben 14 en dat doe ik niet... Mijn papa zou het eventueel kunnen doen, maar die heeft het soms druk. En ik weet niet of ik het mag binnen doen in een elektro zaak ofzo. In ieder geval, het gebeurt vaak als ik deze dingen doe: Teveel doorheen, zoals msn, youtube video kijken, een paar mappen die open staan,... Maar ook als ik deze dingen doe: -Als ik een filmpje (ookal is het nog maar 3 min lang) opsla in Sony Vegas Pro 9 -Als ik dit programma gebruik: MMD of beter gezegt MikuMikuDance (zoek het eens op het is iets met 3D characters animeren). Bij het laatste programma is het al 3 keer gebeurt, bij het eerste 2 keer. Graag een directe oplossing! Alvast bedankt, mvg van HP-Pavilion-dv5000.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.