Ga naar inhoud

Captainsparrow

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Geen info
  • Land
    Geen Info

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Win XP, Se7ven
  • Monitor
    19 inch breedbeeld
  • Moederbord
    MSI MS-7184
  • Processor
    AMD Athlon 64
  • Geheugen
    2 GB
  • Grafische Kaart
    Nvidia Geforce 9500 GS 512 MB
  • Harde Schijf
    500 GB

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Matige Kennis

Captainsparrow's prestaties

  1. ik zal zeker eens proberen. Maar ik ondervind enkel problemen met de pc en niet met tablet of smartphone.
  2. Dat zou mogelijk zijn. Ik zoek naar een extra powerline die compatibel is met die van Telenet. Heel erg bedankt voor uw hulp. 👍
  3. Goede morgen, ik zie toch 2 andere netwerken, echter zijn ze zeker niet overlappend. ik heb ondertussen het snelste abonnement van Telenet. One I Up, zou tot 1Gbps downloadsnelheid moeten geven. ik heb m’n pc nu onder mijn bureau geplaatste (modem hangt in de ruimte eronder) maar dit brengt niet het gewenste effect. een kabel is niet ter beschikking. Als ik de pc via een powerline adapter bekabeld verbindt werkt de pc wel snel. maar dan is deze te ver van m’n dochter haar pc ☹️
  4. Hallo, bedankt voor uw reactie, Het was idd de snelheid die de kaart aankan Nu snelheid gemeten via speedtest.net Download 44Mbps, Upload 10.88 Mbps Neen, de netwerkkaart zit in de pc, zonder antennes. NA het installeren zie ik geen andere netwerken dan deze van mezelf. Ik denk dat ik hiervan mag uitgaan dat m'n netwerk niet gestoord wordt door dat van de buren. Bij signal staat er 47. Zijn dit de Mbps? Zou een ander netwerkkaart mij meer snelheid bieden? Welke past op m'n moederbord? Manufacturer MEDIONPC Model MS-7707 (CPU 1) Version 1.1 Chipset Vendor Intel Chipset Model Sandy Bridge Chipset Revision 09 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model P67 Southbridge Revision B3 Hartelijke groet.
  5. Hoi, Ik ervaar sinds enkele weken slechtere verbinding met mijn pc (vaste). Deze heeft een netwerkkaart Realtek RTL8191SU wireless Lan De snelheid is 72 Mbps op dit moment. Toch merk ik dat de verbinding soms weg valt en dat sommige pagina's lang moeten laden. Surfen gebeurt via Opera Browser. Wat kan ik doen om dit te optimaliseren? Op dezelfde plaats surfen met tablet op Iphone lukt wel goed. Mvg
  6. Het heeft wat geduurd maar ziehier de link ;-) http://speccy.piriform.com/results/FoZmamV85ucfO8EMZJ1bKBV mvg
  7. Op can u run it kan je zien of je pc aan de minimum vereisten voldoet om een spel te spelen. Ik heb getest op de nieuwe doom maar versta toch niet waarom ik geen minimum veresiten haal. Zie foto in bijlage: Iemand een antwoord of kan ik het toch spelen?
  8. Beste, ik heb een MSI nightblade gekocht. Goede pc maar was met 1TB HD. Aangezien ik een SSD van 250 GB had heb ik die SSD erin gestopt. Met veel moeite heb ik de HD kunnen klonen maar nublijkt dat ik geen recovery kan gebruiken. Er zit ook geen installatie DVD bij de pc. Mijn vraag: wat moet ik doen om igv crashen een backup te maken zodat ik mijn pc terug kan installeren? Het gaat om Windows 10 Home 64-bit Er hangt nergen op de pc een licentienummer van windows.
  9. Beste, ik wou een Sony VAIO PCG-392m herinstalleren via de geintegreerde recovery tool. Toen ik voor "terugzetten fabrieksinstellingen" koos wou de laptop niet terug heropstarten, ik hoorde enkel piepjes en dan niet meer. Wanneer ik de laptop nu wil aansteken geeft ie een lange piep en twee korte... De batterij indicator (lampje) pinkt twee keer... steeds opnieuw dubbel pinken. Wat kan ik doen? Is de batterij de oorzaak? Of wijzen die piepjes op iets anders? Alvast bedankt voor de hulp. Vriendelijke groeten.
  10. Hallo allemaal, 'k heb alles geprobeerd, *ontbrekende bestanden met commando's terugzettten => mislukt! *Default settings in bios => geen resultaat *LOw Level Format => Resultaat... maar tijsens installatie wan windows zels kreeg ik dan keer op keer een "cyclische redunantiefout" melding. Iets met msas denk ik maar weet niet zeker meer. Nog tot 3 keer toe hergeprobeerd => steeds dezelfde meldng. 'k Heb het opgegeven en de pc op 't schroot gegooid ;-( Toch bedankt voor alles mannen! Greetz Captainsparrow.
  11. Beste, eerst en vooral bedankt voor alle moeite. Ik zal idd alles eens uitproberen. Als ik dat gedaaan heb laat ik jullie iets weten, doei.
  12. zelfs master boot record brengt geen soelaas, 'k word hier stillaan wanhopig. Heb al 2 cd met xp geprobeerd, dus daaraan zal 't ook niet liggen. Geen enkel krasje of stofje aanwezig!
  13. Mijncd rom is e: heb dus getypt copy e:\i386\ntldr c:\ hij vraagt om bestand te overschrijven ik typ j en enter dan dan toont hij dat er 1 bestand gekopieerd is. Zelfde met nt detect. dan doe ik exit en start opnieuw op. Dan weer zelfde probleem... hmmm heeft het niet met de bios te maken? ---------- Post toegevoegd om 16:46 ---------- Vorige post was om 16:39 ---------- Ik wil nog even vermelden hoe alles begon. Deze pc zat vol van de virussen, nadat een AV alles netjes verwijderde en in quarantaine gezet had, startte de pc niet meer op. Dan maar een volledige format gedaan (met Gparted en de HD in 2 partities gedeeld). Dan xp willen installeren, na de bestanden te hebben gekopieerd, wilde hij niet meer opostarten vanaf de hd, met bovenvermeld bericht als gevolg. 'k weet niet of dit alles er iets mee te maken heeft maar 'k wil het gewoon weer oplossen.
  14. Bovenvermelde gedaan, dit is gekopieerd maar wanneer ik terug heropstart krijg ik weer ntldr ontbreekt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.