Ga naar inhoud

fl1p

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

fl1p's prestaties

  1. Ik heb een database met steden (en piepkleine dorpjes) in europa, met het land erbij, die eindgebruikers zelf ingeven. Aan de hand daar van zou ik een weersvoorspelling willen opvragen van een dag die de gebruiker kiest, in het dorpje (en land) dat zij ingegeven hebben... Dit kan toch niet zo moeilijk zijn om zo'n script te vinden? Ik zie wel dat hij gebruikt maakt van weather.com, op die website staat enkel USA vermeld.
  2. Zoiets zou perfect zijn, als het niet enkel voor de USA was Wat ik ook merk, is dat je met weercodes moet werken. Het zou nog gemakkelijker zijn als je "?city=gent" kon meegeven. Toch bedankt voor de tip!
  3. Er bestaan speciale programma's die je data nog terug kunnen halen. Meestal kosten die geld, alhoewel er gratis alternatieven zijn. Zoek eens op "data recovery". Hou er rekening mee dat je meestal zo goed als ALLE bestanden die nog op je pc staat zal kunnen terugzien. Het scannen naar verloren bestanden kan, afhankelijk van de grootte van je schijf, zo'n 48uur in beslag nemen...
  4. Ik zoek een manier om het weer op mijn website te krijgen. Niet zomaar het huidige weer, zo heb ik 20 mogelijkheden gevonden... Ik heb namelijk 2 eisen die ik zelf moet kunnen meegeven: - Stad - Datum (in de toekomst uiteraard ) Als die datum nog niet beschikbaar is gewoon geen weer weergeven, of iets als 'nog niet beschikbaar'. Kent iemand daar een website voor?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.