Ga naar inhoud

annastasia

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

annastasia's prestaties

  1. Ik was zojuist iets aan het zoeken via google. Kwam op de 1ste pagina wat tegen, dus klikte er op. TOen verscheen er een pagina waarin het leek dat m'n gehele laptop werd gescand. Snel het ding uitgedrukt. Daarna weer opnieuw opgestart, en vanaf dat moment werkt m'n internet niet meer. Bovenaan in de adresbalk staat: res://ieframe.dll/acr_error.htm#google.nl,Google Iemand een idee wat er aan de hand is? Ik kan me wel aanmelden bij msn. En ik heb ook een virusscanner van Norman erop zitten die dagelijks alles bijlangs gaat. Net ook weer aangezet, maar tot nu toe niets gevonden.
  2. Waarschijnlijk ben ik al de 100ste persoon die dit voorlegt, sorry hiervoor. Een X aantal maanden geleden heb ik mijn computer weggebracht om op te schonen. Bij terugkomst werkte MSN niet meer en kon ik niet meer op internet komen. Als ik bij taakbeheer keek dan had wlcomm.exe 100% CPU gebruik. Sloot ik dit af, dan kon ik gelukkig wel gewoon internetten. Daarna eigenlijk geen last meer gehad van wlcomm.exe Heb nu dus al een half jaar mijn msn niet gebruikt omdat ik er simpelweg niet in kan komen, maar wil nu wel weer eens een paar mensen spreken. Had de oude versie al verwijderd, en nu weer een nieuwe erop gezet, echter kan ik er nog steeds niet in komen. Wie kan mij helpen?? Heb eerder al eens ergens gelezen over een HijackThis ''blogje. Dus die net maar eens van de computer gemaakt. Het is voor mij abracadabra, maar wellicht dat jullie er wel wat mee kunnen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.