Ga naar inhoud

Bruno

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Bruno's prestaties

  1. Het bestand dat ik hier had opgehaald werd geweigerd bij het opladen (zie mijn vorig bericht). Ik heb de driver bij NVIDIA zelf gehaald met hetzelfde gevolg, zwart scherm Zie report[ATTACH]5720[/ATTACH] Report.txt
  2. Bedankt voor de reactie. Maar wat is een videokaart bericht 4?
  3. In bijlage het gevraagde rapport [ATTACH]5707[/ATTACH] Report.txt
  4. Oorspronkelijk was Vista op de PC geïnstalleerd. Misschien is dat het probleem? Maar bij het herinstaleren van Vista (Windows 7 gaf steeds een bluescreen) kreeg ik de melding dat de taalinstellingen niet konden worden geladen.
  5. Het is een MD 8822, maar normaal zou dit dezelfde driver moeten zijn. Bij het uitvoeren krijg ik de foutmelding dat het programma geen stuurprogramma's kon vinden die compatibel zijn met de huidige hardware.
  6. Het is een 8820 (denk ik). Ik kan wel naar een eerder herstelpunt gaan (via F8) Het verwijderen moet ik nog uitproberen.
  7. Mijn PC is een Medion van 2007. Na een installatie van XP wordt het scherm opgestart in VgaSafe. Met een CD met drivers van Medion installeer ik de driver van XP. Dit wordt ook vermeld in het adaptertype en het beeldscherm onder instellingen. Als ik echter de test uitvoer krijg ik een zwart scherm en als ik heropstart blijft een zwart scherm na het logo van windows XP.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.