Ga naar inhoud

sampler

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door sampler

  1. ik heb alleen de netwerkkaart erin geprikt daarna startte hij niet meer en heb ik de kaart meteen verwijderd ik weet inmiddels dat de originele netwerkkaart niet kapot is ik belde ziggo nl om alleen mijn internet te herstellen heb zelf moeten ontdekken dat het verwijderen van een windows update mijn internet weer laat werken kan nu alleen nog opstarten in veilige modus omdat normaal of laatst bekende configuratie niet werkt door waarschijnlijk een hardware verandering.
  2. Ik heb laatst op aanraden van een ziggomedewerker een netwerkkaart toegevoegd want hij dacht dat de andere kapot was nu start windows niet meer op en kom ik alleen nog in het scherm waar ik kan kiezen uit de bekende 5 keuzes in het zwarte scherm veilig modus,veilige modus met opdr prompt en veilige modus met netwerkmogelijkheden laatst bekende config die nog werkten en normaal starten alleen alle veilige modi doen het de andere 2 blijven weer teruggaan naar dit scherm volgens de pc komt dit waarschijnlijk door een hard of software verandering. weet iemand wat ik kan doen om dit te herstellen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.