Ga naar inhoud

Mary18

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Mary18's prestaties

  1. ok dank je wel. tof dat je hebt geholpen Alleen nog 1 kleine laatste vraagje Sommige mappen op mijn usb, als ik die open zegt ie map is leeg. terwijl er wel wat in "hoort" te zitten? Of dat ik sommige fotos niet kan openen hij geeft dan aan de bestandsindeling word niet ondersteund kan de foto niet openen.
  2. mislukt melding. Maja of zich maakt het niet heel veel uit of het een fat os ntfs is Alleen mijn grootste probleem is waarom hij van 64 gb naar 32 gb is gegaan
  3. ok ik begrijp het maar waarom kan ik het niet op ntfs zetten dan?
  4. Ik ben nu op werk.. vanmiddag zal ik dat doen. Maar ik werk met verschillende computers? Is dat belangrijk dan? dat wat je vroeg?
  5. Uhm weet ik niet Vista dat weet ik alleen. of zeg ik nu iets stoms xD
  6. Heel erg bedankt allemaal Het is eindelijk gelukt. Super tof van jullie Alleen 1 verandering en dat is de geheugen laat nu zien dat het maar 32 gb is. Eerder was het 64 gb? Fat32 staat ie nu op NTFS lukt gewoon niet. In het begin stond ie op exFat Hoe kan dat dan?
  7. Hallo, Ik krijg de melding, convert is niet beschikbaar voor EXFAT-stations? wat nu?
  8. Hallo, Bedankt voor je hulp Alleen dat programma lukt niet. het geeft een foutmelding En dat laatste met uitvoeren zeg maar lukt ook niet Ongeldige stationsspecificatie krijg ik als melding Ik ben bij een pc winkel geweest hij heeft het geformatteerd Alleen nu doet hij het alleen op mijn pc en bij andere pc's zegt ie G schijf moet nog geformatteerd worden. Begrijp er niks van
  9. Ik heb het via internet gekocht. kan het ook zo zijn dat het fake is? dat het daaraan ligt? Als ik naar de geheugen kijk nadat ik het vol heb gemaakt staat er wel 64 gb gebruikt.
  10. he jammer nou. ik heb het thuis liggen ben op werk. ik zal het vanmiddag proberen. Maar waar kan het aan liggen dan. de mappen zie je wel op de usb.. de geheugen raakt ook vol alleen in de mappen staat er niks. leeg staat er.
  11. Mensen ff een vraagje he. Ik heb gisteren een usb stick gekocht van kingston 64 gb Als ik er bestanden (films,Fotos) erop zet. Raakt ie wel vol alleen ik zie niks in die mappen. Alleen lezen staat aangevinkt. als ik het uitvink en opnieuw de bestanden erop zet heb ik weer het zelfde probleem. hoe kan dat waar ligt het aan en hoe kan ik het oplossen. Bedankt alvast voor de antwoord.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.