Ga naar inhoud

Madome

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Madome

  1. Hallo, ik probeer mijn Logitec X-530 5.1 systeem aan te sluiten op mijn playstation (tv dus eigenlijk) Ik weet dat ik geen surround kan krijgen maar zou graag geluid door alle speakers hebben. Ik heb al even zitten rondzoeken en ik geloof dat ik dit nodig heb: Procab REF711 jack 3.5 mm male stereo - 2x RCA male 3.00 me kopen? | Goedkope | Promo | Jack - RCA Normaal zit het bij de playstation denk ik (althans dat versta ik toch van andere mensen op het internet) maar ik ben het kwijt. De afbeeldingen zijn van de converter die ik wél heb. Kan iemand bevestigen of de gelinkte kabel is wat ik nodig heb en moet ik die dan gewoon in de headphone socket steken? Bedankt!! xD
  2. Nog meningen? Laptops (liefst op pixmania)?
  3. Meer ram zijn toch betere prestaties? Dus hoe meer hoe beter? Blijkbaar heb ik te weinig voeding voor mijn grafische kaart, maar ik weet niet precies hoeveel het is. Het beeldscherm zou vooral zijn om m'n huidig te vervangen zodat ik deze voor m'n xbox kan gebruiken. Verder maakt de grote niet echt uit, en de accu moet toch wel eventjes meegaan, maar niet langer dan normaal. Wat ze wel vroeg was een scherm dat duidelijk blijft als je het vanuit een andere hoek bekijkt.
  4. Hey, Ik wou wat randapparatuur kopen voor mijn computer en mijn zus heeft een nieuwe laptop nodig. Maar ik zou heel graag jullie mening hebben! Voor een 2de scherm had ik dit in gedachten: Samsung SYNCMASTER P2450H - LCD-SCHERM - TFT - 24 - BREEDSCHERM - 1920 X 1080 - 300 CD/M2 - 70000:1 (DYNAMISCH) - 2 MS - 0.265 MM - HDMI, DVI-D, VGA - ZWARTE ROOS test prijsvergelijking prijs vegelijken Samsung SYNCMASTER P2450H - LCD-SCHERM - TFT - Ik wou eens een groot scherm, en ik heb wat opgezocht en dit is toch een heel goed scherm als ik het zo hoor. Waar ik nog over twijfel is een harde schijf om mijn oude computer te maken. Deze zou ik enkel en alleen voor msn messenger gebruiken, en eventueel voor eens iets op te zoeken op het internet. Wat zou de goedkoopste zijn? Dit viel me ook op: Logitech WEBCAM QUICKCAM PRO 9000 test prijsvergelijking prijs vegelijken Logitech WEBCAM QUICKCAM 9000 - Belgi Dit lijkt me interessant voor de ingebouwde microfoon, en zulk een dure webcam met zo'n grote korting? Kun je niet laten liggen lijkt me. Mensen ervaring mee? Extra RAM? Dan heb ik 7gb! OCZ GOLD LOW VOLTAGE 2 X 2 GB DDR3-1333 PC3-10666 PC GEHEUGEN (OCZ3G1333LV4GK) test prijsvergelijking prijs vegelijken OCZ GOLD LOW VOLTAGE 2 X 2 GB DDR3-1333 PC3-10666 PC GEHEUGEN (OCZ3G1333LV4GK) - Belgi Nieuwe voeding: http://www.pixmania.be/be/nl/5955067/art/ocz/stealthxstream-ii-pc-voed.html Dit is waarschijnlijk de oorzaak van mijn probleem beschreven in volgende link. http://www.pc-helpforum.be/f111/probleem-ivm-grafische-kaart-27667/index2.html Ik heb een quadcore processor, dus die is vast nog niet aan vervanging toe. http://speccy.piriform.com/results/wQD9yNtEthRWBAW09EkL6Kt ^ mijn computer specs. Alvast bedankt voor de meningen Nu nog over de laptop voor mijn zus. Ze gebruikt deze enkel voor msn, internet, de occasionele photoshop. Dus deze mag vrij goedkoop zijn.
  5. Goh, ik had niet gedacht dat m'n voeding het probleem zou zijn! Ik ga er even van uit gaan dat mn voeding te weinig stroom levert. Wat zou dan een goede zijn voor een aardige prijs? edit: http://www.pixmania.be/be/nl/1385019/art/advance/pc-voeding-ea4g-650-650w.html deze?
  6. Ok. Daar heb ik nu even geen zin in. Zal ik misschien zondag doen. Denk je dat ik nieuwe voeding EN processor zal nodig hebben?
  7. Ik weet niet hoeveel W mijn voeding is. Ik zie ook nergens een sticker hangen op m'n pc. Het is dezelfde voeding van toen ik de pc aankocht. Dus ik zal m'n pc moeten openmaken om te kijken?
  8. Je begrijpt het een beetje verkeerd. Het probleem is als ik een spel op hoogste settings (meestal zijn die recommended) speel, de pc zich na een aantal minuten herstart, of een bepaald stuk in het spel (misschien een stuk dat wat meer prestatie van de pc vergt). Op lagere settings herstart de pc zich niet. Maar daarvoor heb ik natuurlijk geen dure videokaart aangeschaft.
  9. ok bedankt om me dit te vertellen, anders stond mij een grote teleurstelling te wachten! heeft u suggesties voor een Intel processor met een goede prijs kwaliteit verhouding? ---------- Post toegevoegd om 19:44 ---------- Vorige post was om 19:34 ---------- http://speccy.piriform.com/results/wQD9yNtEthRWBAW09EkL6Kt
  10. AMD BLACK EDITION PHENOM II X4 940 - 3 GHZ, CACHE L3 6MB, SOCKET AM2+ test prijsvergelijking prijs vegelijken AMD BLACK EDITION PHENOM II X4 940 - 3 GHZ, CACHE L3 6MB, SOCKET AM2+ - Belgi zou dit een goede processor zijn?
  11. Hey, ik heb onlangs op jullie aanraden een GTX 460 gekocht. Nu ben ik hier op zich heel tevreden van, ik kan echt alles op het maximum draaien, maar als ik dat doe start mijn pc na een 30tal seconden opnieuw op. Ik had al zitten denken dat dit waarschijnlijk ligt aan een ander onderdeel dat niet meewil? Hopelijk kunnen jullie me helpen!
  12. Het word dus een grafische kaart, is GTX 460 de beste? want ik zag ook ergens GTX 465 staan voor ong dezelfde prijs? zoals ik al zei ik heb hier geen verstand van! alvast bedankt
  13. Hey, ja ik heb ook gehoord dat een pc in elkaar steken makkelijker is dan het lijkt. Je link werkt trouwens niet.
  14. Ik denk dat ik die grafische kaart ga kopen, is dit de beste? Want ik ken helemaal niks van grafische kaarten! Ik heb geen zin om een 'goedkope' game pc aan te schaffen die dan niet aan mijn wensen voldoet, dan ga ik liever voor de verbetering van de oude pc edit: is http://azerty.nl/producten/product_detail/971/290624/palit-gtx-460-sonic-platinum-grafische-adapter-gf-gtx-460-pci-express-2-0-x16-1-gb-gddr5-digitale-visuele.html dit wat ik moet hebben? zo niet mag ik dan een linkje naar een online shop die dit verkoopt?
  15. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik zelf de pc in elkaar zou zetten, maar ik heb er niet echt veel vertrouwen in dat ik dat kan. Ja uiteraard moet windows erop komen te staan. Alvast bedankt voor de hulp die ik tot nu toe al heb gekregen.
  16. Goeiedag, Mijn pc begint een beetje tekortkomingen te vertonen als ik games als GTA IV of Bioshock 2 probeer te spelen. Dus wil ik al een beetje uitkijken naar een nieuwe pc. Nu is mijn budget niet al te hoog, neem tussen de 600 en de 1000 euro. Ik heb nu enkele vragen: -Is het mogelijk om een zo goed mogelijke game pc samen te stellen (op een of andere online hardware shop) voor mij voor gegeven budget? -Is een nieuwe pc überhaupt wel nodig? Ik zal hieronder even de specificaties van mijn huidige pc geven. Misschien schiet alleen m'n grafische kaart te kort en is er een veel goedkopere oplossing? Ik was sowieso al van plan om mijn huidige pc te gebruiken voor msn, facebook -dat soort dingen- terwijl ik game op m'n toekomstige pc. Voor de nieuwe pc zou dan ook een nieuw scherm horen. Specificaties huidige pc: (van Xfire gehaald) Manufacturer: MEDIONPC Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz Memory: 3070MB RAM Hard Drive: 467 GB Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT Monitor: Algemeen PnP-beeldscherm Sound Card: Luidsprekers (Realtek High Definition Audio) Speakers/Headphones: Keyboard: USB-hoofdhub Mouse: USB-hoofdhub Mouse Surface: Operating System: Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.080917-1612) Motherboard: Computer Case: Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.