Ga naar inhoud

Anteros

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Anteros's prestaties

  1. Geachte specialisten, In een VB programma, wil ik het standaard email programma opstarten Kan er iemand mij hier verder in helpen?
  2. :argh:Hoi Allemaal, Van een audit firma, hebben we een 200 files doorgestuurd gekregen in Excell, Word maar vooral Pdf. Er is een xls overzichtsbestand met uitleg over welk doc voor welke kontrole bestemd is. Nu is het de bedoeling om in dat bestand een macro te maken, die als men op een cel klikt waar de docnaam staat dit doc automatisch geopend wordt. Alle Pdf docs die we nodig hebben ga ik namaken in excell, Word files kunnen we probleemloos omzetten in xls. Ik heb voor 1 cel al een macro laten generen om na het klikken automatisch deze file te openen, maar hoe activeer ik die macro tijdens het openen van dit bestand, en kijken op welke cel geklikt wordt doe ik dat met If en End if voor elke cel? Mvg Anteros kan er nog niet veel van maar leer het wel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.