Ga naar inhoud

timovanlindt

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

timovanlindt's prestaties

  1. Dank u wel voor deze uitgebreide uitleg Ook heb ik voor het moederbord verschillende meningen gehoord. Asrock P55 Deluxe of ASUS P7P55D-E of de MSI p55 gd85 Welke nu het beste (prijskwaliteit)?
  2. En waar zou ik dit dan het beste kopen... Woon in België in Aalst
  3. Hallo, mercitjes voor het nakijken van mijn gekozen onderdelen Is het i7 9xx platform beter om te overclocken dan de i7 875K met unlocked multipliers? Ik heb al een kast staan (acryl transparant) Ook heb ik windows 7 al en assemblage ga ik zelf doen... 2 schermen liefst maar ik weet geen prijs-kwaliteitverhouding goed scherm... ben geen game-monster dus sli zal zeker niet nodig zijn maar die ssd schijf dat jij gekozen hebt is wel veel trager als die ik had gekozen en voor minder geld... CoolerMaster Silent Pro M850 beter dan Nexus RX-8500 voor scythe Mugen 2 rev.B kiezen in plaats van Scythe Ninja 3 (voor maar enkele eurotjes meer) ook heb je zo veel merken van ram welke is het beste (4X2GB 1600mhz)?
  4. Hallo, Dit is mijn eerste berichtje op dit forum... Aangezien ik vakantiewerk heb zou ik graag eens een nieuwe computer samenstellen. Maar de markt is zo groot dat ik niet precies weet wat kiezen... Na redelijk wat gelezen te hebben op jullie forum kwam ik tot dit besluit... Budget: maximum 1500 Het systeem moet (goed) overclockbaar zijn. Het moet snel zijn.... grafisch gewoon wat spellekes kunnen spelen COD MW2 op max En wat Photoshop... Zizo hier is wat ik al had Azerty alleen is dit it's te veel van het goeie, iemand een goed prijskwaliteit kleiner scherm goedkopere grafische kaart prijskwaliteit Toch heb ik nog enkele vraagjes... Zou ik voor een i7 9xx platform gaan of 8xx is de 875K zijn geld waard ten opzichte van de 860? is de ASUS P7P55D-E Premium zijn geld waard? (kiezen voor ASRock P55 Deluxe) de Cooler Master Hyper TX 3 of Scythe Mugen 2 of Scythe Ninja 3 Alvast bedankt...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.