Ga naar inhoud

Gielo

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Gielo's prestaties

  1. Ik ga er zelf denk ik maar niet mee prutsen maar mijn vader schijnt iemand te kennen die dat waarschijnlijk wel kan .
  2. hoeveel kost zon nieuwe connector dan?
  3. Het aanzetten lukt alleen met de oplader in die bepaalde stand.... maar zo kan die dus waarschijnlijk ook alleen maar voeding krijgen.
  4. bij 1 was er een fabrieksfout waardoor hij oververhitte de andere gaf een kanl en deed het niet meer. en bij die laatste was het onbekend. heb wel eens iets verbrands geroken.... en wat bedoel je met die laatste? of ik met volle baterij wel gewoon kan gebruiken( ja dat kan ik). Maar ik kan hem alleen opladen als ik hem in de bepaalde stand heb.
  5. Hoi, Ik had een vraag want, mijn laptop (Packard Bell EasyNote MX52-B-009) wil sinds kort niet meer opladen. Nu dacht ik dus eerst dat het aan de oplader lag want, die had ik al vaker ingeruild omdat die telkens kapot ging. Maar daar lag het deze keer dus niet aan. Ik ben ermee terug naar de Dixons gegaan en die zeiden dat hun het ook niet wisten maar dat ze hem wel konden terug zenden naar Packard Bell. Aangezien de garantie van mijn laptop is verlopen konden hun niks over de prijs zeggen. Nu brandt het lichtje van de oplader wel maar die van mijn laptop niet. En als ik het kabeltje die in de achterkant van mijn laptop naar beneden druk en een beetje naar rechts dan laadt hij hem wel op. Ik weet niet waar het aan zou moeten liggen en of ik het misschien zelf zou kunnen repareren. Kunnen jullie me misschien helpen? En als jullie weten hoe duur het is dan zeggen hoe duur het is. Alvast bedankt, Giel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.