Ga naar inhoud

whateveh

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

whateveh's prestaties

  1. hier is een update! ik heb hem aan een extern scherm aangesloten en toen ging het prima op beidde schermen. ik weet niet wat dit betekend, dus als jullie het mss weten? ik ga nu ook die update is doen zoas hierboven gezegd, deze is ondertussen uitgevoerd en heeft ook niets geholpen.
  2. heb ik allemaal al geprobeerd, niets werkt. er moet echt iets kapot zijn of loszitten. maar hoe kom ik achter de echte oorzaak, zonder hieral geld moeten voor te betalen?
  3. ik zou niet weten hoe en ik heb daar geen kabels voor. mijn grafische kaart is een geforce 9300. als mijn grafische kaart defect zou zijn, zou ik mijn laptop dan moeten wegsmijten? is er geen programma om mijn grafische kaart te testen?
  4. ik gebruik mijn laptop niet op andere schermen. en ik heb deze laptop bijna 3jaar, ik heb mijn rekeningbonneke toch niet meer.
  5. ik ben eigenaar van een medion laptop. 1.6 ghz, 3gb ram onlangs veranderde mijn scherm plots in gekleurde blokjes. ik kon niets anders doen dan mij pc af te sluiten. vanaf toen gebeurd dit steeds meer en meer en nu gebeurt het al voor ik kan inloggen. ik kan nog wel op mijn laptop via veilige modus, maar zelfs dan springt mijn laptop soms spontaan af zonder foutmelding. wat heb ik al geprobeerd om dit op te lossen. - windows vista eraf gesmeten en windows 7 erop gezet. - met een compressor mijn laptop van binnen uit van stof verwijderd. -medion helpservice gecontacteerd: Mogelijk dat er te veel restspanning aanwezig is. U kunt het beste de laptop uitzetten en vervolgens de adapter afkoppelen. Verwijder de accu uit de laptop. Wanneer u dit gedaan heeft druk dan 10 tot 20 keer op de aan/uit knop van de laptop met een tussentijd van ongeveer 1 seconde. Wanneer u dit gedaan heeft kunt u de accu terug plaatsen en de adapter weer aansluiten. Daarna start u de laptop opnieuw op of zet de laptop aan. In het begin komt de melding “Press F1 or Del to enter setup” of een soortgelijke melding in beeld. U kunt dan met F1, F2 of Del in de bios komen. In de bios kiest u voor de optie “Load optimized defaults” en kiest Y van Yes om dit te bevestigen. Vervolgens drukt u op F10 en bevestigt u “Save to CMOS and exit”. dit heb ik gedaan, maar nog steeds niet opgelost ! daarom ben ik hier op jullie hulp te vragen. als iemand weet wat er mis is of hiervoor een oplossing heeft zou ik heel dankbaar zijn !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.