Ga naar inhoud

inmykingdom

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

inmykingdom's prestaties

  1. de gebruikers mogen niet zien wie er allemaal een account heeft (anononiem aanmelden). Dus nadat op ctrl+alt+del gedrukt hebben moeten ze hun gebruikersnaam + wachtwoord zelf ingeven.
  2. Ik heb een W7 systeem met 3 gebruikers. Ik heb ingesteld met het commando netplwiz ingesteld dat de gebruikers steeds ctrl+alt+del moeten gebruiken om in te loggen. Maar het volgende scherm tootn 3 icoontjes met alle gebruikers. In de plaats hiervan zou ik graag hebben dat de gebruiker zelf zijn naam moet intikken + paswoord (aanmeldscherm) Kan iemand mij helpen?
  3. Ik worstel met volgend probleem, misschien weet jij een oplossing. Laptop A vindt in een draadloze omgeving ( het netwerk maar kan geen verbinding maken met internet. Plaats ik deze laptop (A) in een andere draadloze omgeving ©, dan werkt alles perfect. Wanneer ik Laptop D in de draadloze omgeving ( plaats werkt alles perfect. Kan er m.a.w. een conflict zijn tussen laptop A en de draadloze omgeving (? Al eens meegemaakt? Oplossing?
  4. kweezie wabbit, ik ben nu mijn partitie kwijt, althans ze is onzichtbaar (de D) en mijn probleem van externe harde schijf is ook niet opgelost. Kan ik alles terug ongedaan maken? Hoe doe ik dit?
  5. [ATTACH]5816[/ATTACH]Hierbij 2 screenshots schijfbeheer apparaatbeheer Een stationsletter lukt niet om toe te wijzen bij schijfbeheer Bij apparaatbeheer wordt de harde schifj wel herkend bij schijfstations maar is er een fout melding bij overige apparaten screens.docx
  6. Hallo, Vandaag een nieuwe pc geïnstalleerd met Windows 7 Home Premium en blijkt nu dat mijn externe harde schijf (Western Digital Elements 1 TB) niet herkend wordt. Dit terwijl de schijf wel nog herkend wordt op mijn andere computer met Windows 7 Ultimate. Er komt wel een pictogram van veilig verwijderen en bij schijfbeheer zie ik de schijf ook wel staan maar deze heeft geen stationsletter. Er een toewijzen lukt ook niet. Bij apparaatbeheer staat er een uitroepingsteken na 'onbekend apparaat'. Wie kan er helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.