Ga naar inhoud

deepdiver

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

deepdiver's prestaties

  1. ja dat klopt. Maar als ik dus ook maar iets van het geheugen terug plaats, doet hij niet meer dan allen de ventilatoren laten draaien en de aan/uit knop verlichten.
  2. Hoi allemaal. Ben weer iets verder. Als ik alle geheugenbanken verwijder hoor ik 1 lang gerekte piep. Indien ik echter welke geheugenbank dan ook in welke geheugenslot terug plaats, verdwijnen alle piepjes en start de pc gewoon niet verder op. Misschien dat iemand weet waar op het moederbord ongveer deze fout kan zitten?
  3. ja, was ik ook al bang voor. Doet verder helemaal niets. Had gehoopt op wat tips en tricks om moederbord weer aan de gang te krijgen want vrees ook het ergste.
  4. Hallo. Sinds dat ik gisteren mijn pc heb afgesloten, geeft hij nu alleen nog maar licht en draaien de ventilatoren. De normale piep in het begin geeft hij niet eens en ook het beeldscherm wordt niet geactiveerd. Wie kan mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.