Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

sers

Lid
 • Aantal items

  337
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over sers

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik denk dat u gelijk heeft met de opmerking dat er nog geen stemverandering in het Nederlands mogelijk is. Ik zag in een artikel van androidplanet staan: ""Google heeft namelijk een mannelijke optie toegevoegd. Deze heeft nog steeds een Amerikaans accent, maar je zit in ieder geval niet meer vast aan de vrouwelijke optie. Je kunt de nieuwe stem instellen op je smartphone, tablet, Google Home en Chromebooks met de Google Assistant. Daarvoor volg je onderstaande stappen. Zo stel je de nieuwe Google Assistant-stem in Open de Google Home-app op je smartphone (is te downloaden in de Play Store); Druk op de drie streepjes linksboven om het zijmenu te openen; Druk onder het kopje ‘Google Assistant’ op de ‘More settings’-knop; Kies hier voor de optie ‘Preferences’, en vervolgens ‘Asisstant Voice’; Je kunt nu kiezen uit de twee stemmen. Voice I is de huidige vrouwelijke stem, met Voice II kies je voor een mannelijke versie. Een "Amerikaans accent" betekent volgens mij niet dat hij Engels spreekt maar Nederlands met een Amerikaans accent. Ik denk dat we inderdaad moeten afwachten Hiermee kunnen we het onderwerp afsluiten. Ik bedank allen voor uw inbreng
 2. OK. Bedankt. Ik heb het aan Huawei gevraagd. Als ik een zinnig antwoord krijg horen jullie het. Bedankt so far
 3. Dit gaat over het veranderen van je eigen naam. Niet over de stem van de assistent. Van bv de vrouwelijke in de mannelijke. Ik moet helaas nu weg
 4. Deze 2 dus Op androidworld.nl stond het artikel. Ik vraag me nu af of het in het Nederlands kan
 5. Deze 2 dus Op androidworld.nl stond het artikel. Ik vraag me nu af of het in het Nederlands kan
 6. Bedankt! En sry. Als ik op instellingen klik en assistent krijg je b.g afbeelding te zien (de 2de die je gecorrigeerd hebt)
 7. Bedankt! En sry. Als ik op instellingen klik en assistent krijg je b.g afbeelding te zien (de 2de die je gecorrigeerd hebt)
 8. Bedankt. De 2de afbeelding krijg je als je op instellingen drukt van de 2 ste
 9. Wil je aub mijn naam en emailadres verwijderen. Sry voor de troep
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...