Ga naar inhoud

xXLipizzanerXx

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

xXLipizzanerXx's prestaties

  1. Hallo, Sinds kort werk ik met sony vegas 12.0 (vroeger had ik 8) en heb wat problemen met het renderen van video's. Het is namelijk zo dat als ik een video maak, ik af en toe een klein stukje ervan render om te kijken hoe het eruit ziet (omdat preview vaak niet zo duidelijk is). Nu, toen ik dit gisteren wilde doen, begon hij heel de video te renderen in plaats van het kleine stukje dat ik had geselecteerd en de gele pijldingen erboven op hun juiste plaats had gezet (begin en einde van stukje). Hij bleef dit maar doen, dus liet ik het maar zo omdat ik niet anders kon. Maar toen zag ik dat hij niet alleen de video renderde maar ook nog een zwart stuk erna. Hoe los ik dit op? Met vegas 8 had ik dit nooit..
  2. Extra informatie, als ik een filmpje animatieserie open in een videotrack kan ik probleemloos in het previewscherm bekijken. Maar vanaf ik er een stukje uithaal en dit wil bekijken komt dit achter.. echt niemand die kan helpen? * desperate *
  3. Ik heb ook een ingebouwde webcam die het ook plots maar half en daarna niet meer deed. Heb dan maar een externe aangeschaft..
  4. Ik probeer te werken aan een soort video in sony vegas, maar elke keer als ik een stukje dat ik al heb wil bekijken in het previewscherm dan komt dit vaak achter. Vind ik persoonlijk nogal hinderlijk , is er een manier om dit op te lossen? Het gaat om een gedownloade animatieserie in HD.. dit kan misschien het probleem zijn. Greetz xLpx
  5. Hallo, ik heb al een tijdje problemen met mijn Sd kaart, af en toe kan ik een filmpje maar half afspelen . Als ik de camera aansluit op de tv verschijnt er tijdens het afspelen leesfout controleer de geheugenkaart. In de kaartlezer van de laptop kan ik het ook maar half bekijken. Dit heb ik wel niet bij alle filmpjes, het gebeurt soms eens. Iemand die kan helpen?
  6. ok, en personen zonder google-account.. kunnen zij dan dat album zien ?
  7. héi Ik beheer op dit ogenblik de website van een kinderboerderij, en hierop staan alle foto's van de dieren met hun namen erbij. Ik had gedacht om deze foto's ergens apart op een andere site te zetten zonder een echte website ervoor te moeten maken. Zoiets als een pagina met allemaal fotoalbums waaruit je kan kiezen, dus geen echte site met verschillende pagina's enzo.. Iemand die kan helpen?
  8. keej.. en hoe komt het dan dat mijn nickname dan soms ook wegvalt?
  9. de gewone standaard afbeelding bedoel ik? en wat is malware als ik vragen mag?
  10. de afbeelding die ik zelf heb ingesteld is plots weg en dan staat dat msn ventje in de plaats
  11. pfff.. het probleem is terug xD mijn nickname viel net weg en even later de schermafbeelding ook..
  12. kheb 2011 gisteren geinstaleerd.. maar vandaag weer weggedaan omdat ik eigelijk veel nadelen aan die nieuwe versie zie.. maar mijn probleem is wel opgelost nu. bedankt
  13. hey sinds gisteren heb ik een klein probleempje met mijn msn ik heb een soort van nickname maar opeens is die weg en staat mijn voornaam in de plaats. En mijn schermafbeelding valt ook soms weg zodat dat msnventje in de plaats komt. Als ik alles opnieuw instel is het een tijdje later weer weg heeft er iemand dit ook? ;p
  14. hallo ik heb sinds een week een probleem met de adapter van mijn laptop als ik hem in het stopcontact steek begint hij te piepen ;s en als ik hem in mn laptop plug laad de batterij niet op ;o het piepen stopt enkel als ik hem weer uit het stopcontact trek moet ik nu een nieuwe adapter kopen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.