Ga naar inhoud

kris

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

kris's prestaties

  1. Als ik mijn laptop wil opstarten (en dat doe ik altijd mèt voeding) pinkt het blauwe lichtje enkele seconden en daarna valt hij onmiddellijk plat. Waarschijnlijk de batterij? Overhitting tijdens de hittegolf in juni? Ik heb mijn laptop 4 jaar en toen ik hem 4 jaar geleden kocht, was het al een occasie. Volledige omschrijving: Toshiba Satellite M40X-286 MODEL N° PSM4XE-03V01VBT DC 19V - 3,95A CM370/512/60G54/15WBT/DS2/LM/W Serie nr 85340052K Ik hoop dat hij nog kan hersteld worden. Wie weet raad en wie kent een betrouwbare hersteller in de regio Tongeren? Alvast bedankt.
  2. Mijn printer is een Deskjet HP 3845. Ik kan de voorgestelde aanwijzingen niet toepassen. Ik krijg volgende foutmelding 'Dit apparaat is gestopt omdat er problemen zijn gerapporteerd. (Code 43)' in het tabblad 'Algemeen' van 'Eigenschappen van unknown device'
  3. Onlangs heb ik mijn laptop (Toshiba Satellite) vervangen door een desktop van Medion. Met die laatste pc heb ik tot nu toe niets dan problemen gehad. Ik heb al met een andere printerkabel geprobeerd, ik heb hem al aan een andere pc gekoppeld, de downloads van HP geprobeerd maar niets helpt. Ik heb bij wijze van experiment ook een andere HP aan mijn pc gekoppeld en deze herkent hij wel. Wie weet raad? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.