Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

biological

Lid
 • Aantal items

  77
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. het is eigenlijk een Hotmail account dus is via internet kan enkel zeggen dat er office 2010 home and student op pc staat.
 2. Hallo, In het emailprogramma outlook werken de pijltjestoetsen omhoog en omlaag niet meer. Ik kan wel scrollen via de scrollijn op het scherm. Ik werk met windows 10 en google chrome. Hopelijk weet iemand hoe dit komt. Alvast bedankt.
 3. Als het juist is zou het zoek logje in bijlage moeten staan. Mvg. zoek-results.log
 4. Als het gelukt is moet er nu een log bijgevoegd zijn. log.txt
 5. Windows 10 op laptop. alles gaat goed en dan ineens als ik de pc opstart werkt de startknop niet meer, ook is de taakbalk onderaan scherm gewoon zwart en zijn alle pictogrammen weg. heb al verschillende dingen geprobeerd maar weet geen raad meer. rechtermuisknop op startknop werkt ook niet, de windows toets ook niet. Ook geprobeerd pc op te starten in veilige modus werkt ook niet. Na verschillende keren pc aan en uit te zetten en op F5 te klikken bij opstart werkt uiteindelijk alles opnieuw. Maar een paar dagen later is het probleem weer daar. Weet iemand raad? kan iemand helpen aub? Alvast bedankt Mvg Biological.
 6. Op deze site (helpforum) krijg ik de scriptfout: http://connect.facebook.net/nl_NL/all.js en de site van kapaza krijg ik : http://www.kapaza.be/nl/js/kapaza_23451.js Dit zijn een paar voorbeelden, er zijn nog meer site's waar we een scriptfout krijgen maar dan ook weer niet op elke site. Alvast bedankt.
 7. Als het goed gelukt is zou dit het logje moeten zijn [ATTACH]37119[/ATTACH] a2scan_141104-200136.txt
 8. Voor het moment geen probleem meer. Anders proberen we wel eens de oplossing of Firefox.
 9. Hallo, Bij het opstarten van onze Toshiba laptop met windows 8.1 moeten we altijd eerst de wifi verbinding verbreken en dan weer verbinden voordat de wifi werkt. eerst hadden we dit probleem enkel bij het uit slaapstand halen van de pc maar nu ook al bij het opstarten. Hij is dus verbonden met onze wifi maar wil niet werken tot we verbroken en weer verbonden hebben. Met de andere laptop hebben we hier nooit geen problemen mee. Kan iemand helpen? Mvg biological
 10. Hallo, Op mijn Toshiba laptop krijg ik enkel geluid maar geen beeld bij de filmpjes op Facebook, het beeld blijft dan enkel groen. Ik heb de laatste IE en windows 8.1 , alle progs zijn allemaal bijgewerkt en elke eventuele oplossing die ik al gevonden heb op internet werkt voor mij niet. Kan iemand helpen dit probleem op te lossen? Alvast bedankt
 11. Hallo af en toe krijgen we nog een script fout. vooral op site van vdab. Maar het is al veel veel minder
 12. [ATTACH]36510[/ATTACH] Dit is het logje van adwcleaner. Gtrz AdwCleaner[S0].txt
 13. [ATTACH]36465[/ATTACH] Dit zou het tweede log bestandje moeten zijn Grtz zoek-results.log
 14. [ATTACH]36459[/ATTACH] Als het goed gelukt is zou het in bijlage moeten staan. Heb het wel via de zip versie moeten doen omdat de exe niet lukte om te downloaden. Grtz. zoek-results.log
 15. Als het goed gelukt is staat het in bijlage log.txt info.txt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...