Ga naar inhoud

gerrit63

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door gerrit63

  1. goede morgen IKHEB EEN MAP VOOR OR VERGADERINGEN IN MIJN OUTLOOK GEMAAKT HOE STEL IK DAT NU IN DAT IK DE MAIL VAN DE OR VOORZITTER DIRECKT IN DE MAP VAN DE OR KOMT MVG GERRIT:-)
  2. ik heb een acer extensa 5220 met een harde schijf van c:32,3 en d:32,3 op de c gedeelte heb ik vista staan dat neemt 27.2 ruimte in beslag hoe kan dat wie weet raad mvg gerrit:hmmmm:
  3. hallo ik weet het niet meer daarrom vraag ik jullie om hulp ik heb internet van ziggo en een eminent router als ik de ene laptop met internet verbind geen probleem acer extensa met windows vista als ik de de andere een acer one met windows xp krijg ik geen verbinding met de router wie weet meschien wat erv verkeerd staat
  4. wie weet als ik iets vastleg in de favorieten en de laptop weer afsluit dan zijn de opgeslagen site,s weer verdwenen als ik het weer opstart ik heb een acer extensa 5250:dong:
  5. ik heb dat gedaan maar regageert nergens meer op
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.