Ga naar inhoud

Scharry

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Scharry

  1. Ik maak geen verbinding via de router maar via de switch, de router hangt aan de switch voor internet . Hij vindt op pc2 ook geen thuisgroep.
  2. Ja ze zitten in dezelfde groep. Ik kan wel bestanden van pc1 naar pc2 sturen maar vanaf pc2 naar pc1 krijg ik die melding
  3. Heb ik allemaal al geprobeerd. Ik kan op de ene pc wel bestanden wijzigen etc maar op de andere niet.
  4. Ik heb 2 pc's die allebei op W7 ultimate draaien. Ze zijn beide verbonden met een switch en die is weer verbonden met een router. Tot zover werkt alles naar behoren. Ik kan op beide pc's internetten. Ik kan beide pc's over en weer zien in m'n netwerk overzicht. Ik kan printen vanaf beide pc's. Maar als ik bestanden over wil zetten krijg ik de melding dat ik niet gemachtigd ben. (ook met firewall(s) uit). Op een van de pc's kan ik ook de thuisgroep niet openen die ik op de andere aangemaakt heb. Iemand hier een oplossing voor ???
  5. Ik heb 2 pc's die allebei op W7 ultimate draaien. Ze zijn beide verbonden met een switch en die is weer verbonden met een router. Tot zover werkt alles naar behoren. Ik kan op beide pc's internetten. Ik kan beide pc's over en weer zien in m'n netwerk overzicht. Ik kan printen vanaf beide pc's. Maar als ik bestanden over wil zetten krijg ik de melding dat ik niet gemachtigd ben. (ook met firewall(s) uit) Iemand hier een oplossing voor ???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.