Ga naar inhoud

sylviatheunissen

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

sylviatheunissen's prestaties

  1. Hallo, ik hoop dat U mij helpen kan bij het vlg.: op mijn grote laptop zit W7 ultimate, van mijn broer gekregen, ik dacht, zet er openSuse langs, vind ik mooi, maar omdat het niet beviel wilde ik met cd, W7 er weer opzetten, schijf zit nu te vol lukte niet meer en nu kan ik hem niet meer opstarten, wat nu te doen????
  2. Hallo moderator, is het voor mij niet makkelijker als u mijn comp. voor een keer in handen neemt, ik vind het nl. vrij ingewikkeld, hij typt de zinnen nog steeds door elkaar hpaniek?een, moet steeds overschrijven ben wat in Ziet U hier al weer en heb malwarebytes al laten draaien????
  3. Hallo, ik hoo Waar kan dit aan liggen?p dat ik hier goed zit, maar mijn zinnen worden allemaal door elkaar gegooid, overal! Zoals u hierboven ziet dus! Waar ligt dit toch aan? Heb al AVG en Malware laten draaien, maar geen oplossing?
  4. Hallo wie kan mij helpen, om de achtergrond te veranderen van mijn windows 7 starter? Heb van alles geprobeerd maar het lukt mij maar niet. Ik weet wel hoe het programma heet, nl: Oceanis Change Background Windows 7
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.