Ga naar inhoud

TTT

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

TTT's prestaties

  1. met bittorrent doet alles het weer zoals normaal, raar, bedankt sprengstoff!
  2. zijn die connecties die utorrent gebruikt bij 400kb/s net zoveel als bij 20 kb/s? en hoe kan hij bij Modern warfare 2 aangeven dat mijn NAT type: strict is terwijl ik nergens poorten open kan zetten?
  3. Downloads limiteren heeft geen nut, 400kb/s of 20 kb/s dr komt niks, maar na wat testen en klooien blijkt dat als ik utorrent compleet afsluit, dus ook in taakbeheer "process beeindigen", internet het gewoon doet, op chrome plus. ik heb geen router. Het is Modem-Switch-PC, en het modem en de switch houden geen poorten gesloten of zo volgens de verkoper (familie). terwijl er bij utorrent staat dat ik poorten open moet gooien, ik heb ook geen firewall of zo aanstaan. heeft iemand een idee waar ik die poorten dan kan openen.
  4. Ik heb dus sinds een paar dagen nog maar half werkend internet, ik kan 1 tabblad openen al de andere opent hij (google chrome plus) niet. En die ene die hij laait, laait hij dan verschrikkelijk sloom. Bij Grand Theft Auto IV heb ik soms ook last van een lag tussen mijn toetsenbord en de game, dan blijft een auto bv doorrijden terwijl ik al lang geremd heb en dan blijft hij ook echt 5-10 seconde door rijden dus lange lags. *Ik heb systeem herstel al geprobeert, ik kan alleen niet verder terug dan een 1/2 dag *Als ik probleem oplossen doe bij netwerk centrum, krijg ik een melding dat de "service diagnostics policy" niet aan staat *Ik heb constant verbinding want uTorrent blijft gewoon doordownloaden *Ik gebruik openDNS als DNS server *mijn verbinding is gewoon normaal, ik merk bij uTorrent geen verschil in snelheid. *Windows 7 32 bit *AMD phenom X4 955 (3,2 ghz quadcore) ligt het aan mijn browser? suggesties? dankuwel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.