Ga naar inhoud

wodka

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

wodka's prestaties

  1. Oke, bedankt voor jullie snelle hulp. Bij deze is het opgelost.
  2. http://speccy.piriform.com/results/cpj7JrDvYQ4MON31pA58qOT Aha ik zie al iets waar ik wat aan heb. Die DDR2 en 301MHz zijn toch belangrijk???
  3. Dat snap ik. Ik ga wel kijken of ik eentje kan vinden om deze te vervangen. Hoop dat het niet te duur is. Ik weet dat ik daarbij moet letten op bepaalde eigenschappen van het kaartje, omdat het anders niet gaat werken. Ben van plan zelfde grootte enzo te nemen. Dit staat erop: Hynix Korea 08; 1GB 2Rx8 PC2-5300U-555-12 HYMP512U64CP8-Y5AB-C. Zit alleen een inkeping in het midden tussen die koperen dingetjes.
  4. Met veel moeite heb ik een van de twee werkgeheugens losgehaald. Zitten namelijk helemaal verstopt. Hij is in ieder geval weer met beeld opgestart en in opstartherstel gegaan. Daarna startte deze opnieuw op en is het bureaublad weer in beeld. Start wel allemaal traag op maar het doet het denk ik wel. Bedankt voor de tips.
  5. Toen hij wel gewoon opstartte en windows het wel deed was er ook verder niets aan de hand. Maar nu start hij helemaal niet meer op, en blijft beeld gewoon zwart. Scherm geeft aan dat er geen signaal is.
  6. Geachte leden, sinds kort start mijn pc niet meer op. Eerder waren er al problemen, maar dan na lang wachten lukte het wel. Toen startte hij op met korte en vervolgens lange piep. Dan opnieuw opstarten een paar keer en dan ging het wel. Nu gebeurt dat geeneens en lijkt het erop dat de fan van de videokaart blijft draaien terwijl dat eerst bij opstarten even niet zo was. Ook het geheel blijft draaien en lijkt om de 10seconden opnieuw op te starten. Wanneer deze wel opstart komt er een systeemherstel en beginnen we weer van voor af aan. Een paar dingen die ik al heb geprobeerd zijn: nieuwe voedingskabel, schoonmaken van de videokaart en kijken of er iets defect is, maar dit alles heeft geen resultaat. Hopelijk is er een oplossing voor HP met Vista Home Premium nVidea 6800GT Videokaart (Als ik goed heb) en verder weet ik niet wat alles is of kan het niet vinden. Er is niets aan gedaan, het geheel is zo gekocht ca. 2 jaar geleden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.