Ga naar inhoud

Paters

Lid
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Paters's prestaties

  1. Ok! Allebei bedankt voor jullie moeite!
  2. Bizar... Ik had de driver dus verwijderd die van vista en ik moest de pc dus opnieuw opstarten, ik had de verbinding met de router verbroken, maar had niet geselecteerd dat ie bij het opstarten niet automatisch verbinding moest maken, dit deed hij dus wel, en hij installeerde dus zelf weer een driver, dit is de oude driver van vista volgens mij omdat er de datum 13-6-2008 bij stond, maar nu is het kraken opeens opgehouden.
  3. Ok, maar als je die driver dan verwijderd, verwijderd hij ook het apparaat zelf (dus de speakers). Maar als je de laptop weer opstart dan geeft ie later dat apparaat weer aan en dan detecteert ie hem. Anders kan het toch niet?
  4. Jammer maar helaas door die driver kraakt het geluid juist weer meer:-S
  5. Ok, maar daar staat wel windows 7 weer bij.
  6. Heb ik gedaan, maar zou ik ook eventueel een windows vista driver kunnen installeren?
  7. Niets beter tis een en al *****n, maarja in ieder geval bedankt voor je moeite.
  8. Vanaf het begin had ik het probleem al volgens mij, want ik kwam er na een paar dagen achter toen ik een filmpje aan het kijken was op internet, bij dat filmpje was het gekraak nog wel weer een stukje erger dan bij windows media player.
  9. Nog niets beter, moet ik dit misschien fixen? : Windows Media Player stops responding after you install a third-party product that register its own version of the Wmp.dll file.
  10. Ik wist eerst niet waar dat stond, maar ik heb het al gevonden, maar ik zal is ff proberen.
  11. Waar slaat winfix dat herstelpunt op dan, want je kan niet zelf kiezen waar je hem installeerd.
  12. Ok, maar waar kun je dat systeemherstel doen dan?
  13. Ja daar kraakt ie ook ja. Moet ik dan bij Windows Media dingen fixen?
  14. Onder welke categorie zou ik een fix voor de audio moeten vinden dan?
  15. Ok, maar bij deze driver stond op de site release 10.5.2010, maar als ik hem geinstalleerd heb staat er 13-7-2009, das opzich wel vreemd, maar ik zal wel is ff kijken of ik een wat oudere versie kan vinden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.