Ga naar inhoud

ellenn

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ellenn's prestaties

  1. De 2 codes onderin zijn niet meer zichtbaar! Zijn er nog andere manieren om het serienr te weten te komen ? Alvast bedankt!
  2. Hey, sinds vanmiddag doet mijn laptop (acer aspire 5738z) heel erg vreemd! Bij het opstarten maakt hij piepgeluiden en mijn gebruikersaccount komt ook niet meteen in beeld. Dit gebeurt pas als ik wat toetsen indruk... Ook moet ik mijn schermtoetsenbord gebruiken om mijn wachtwoord in te geven, want mijn toetsenbord geeft nl. de foute tekens door. Enkele voorbeelden: druk ik h of y in, dan krijg ik hn, 1 = 2, z en x = sx, g en r = gf (ik vind het vooral raar dat ik 2 letters krijg als ik er maar 1 induw!) Ik heb mijn taalinstellingen aangepast zoals ze moeten zijn, maar steeds verandert er niets. Ook een viruscontrole heeft niets opgeleverd... Ik zou dus helemaal niet meer weten wat ik kan doen! Ik heb nog garantie tot september dit jaar, dus ik kan hem binnenbrengen, maar ik zou eerst jullie mening eens willen horen! Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.