Ga naar inhoud

jeano

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jeano's prestaties

  1. 1 geluidsbox werkt niet, dacht eerst dat het aan de boxjes lag maar met een ander setje hetzelfde probleem. Heeft iemand enig idee?
  2. Ik heb het ondertussen anders opgelost met een nieuwe dvd ripper. Bedankt voor het advies.
  3. De dvd Mad Men, de tv serie dus. Normaal kan ik alles rippen met dvd schrink en vervolgens met Nero branden. Maar deze dvd lijkt beveiligd te zijn, dvd schrink kan hem niet lezen. Daarom heb ik ik een andere 'ripper' gedownload, Magic dvd ripper. Deze leest de dvd wel. Alleen denk ik dat het bestandformaat moet worden ingesteld zodat Nero dit kan verwerken/branden.
  4. Hallo allemaal, Ik heb de volgende vraag: Ik heb Magic dvd ripper geinstalleerd om een DVD te rippen. Vervolgens te branden met Nero 6. Maar, de dvd wordt wel geript maar ik kan hem vervolgens niet branden omdat nero dat bestand niet verwerkt. Wel formaat moet ik instellen bij de output 'profile' bij de dvd ripper? Met dvd schrink heb ik dit probleem nooit. Maar dit programma kan helaas betreffende DVD niet lezen. Graag advies. Alvast bedankt.
  5. Dank je wel voor je reactie, dit was inderdaad de oplossing!!
  6. De volgende vraag: Ik heb een nieuwe computer en heb daarop als brandprogramma Nero 6 geinstalleerd (Engelse versie). Dit omdat ik op de vorige computer dit programma (Ned. versie) al gebruikte en ik er aan gewend ben. Alles ziet er gelukkig vertrouwd uit. Alleen: als ik de muziek heb klaar staan om te branden en de opdracht 'burn' geef komt er een popupscherm met de titel 'save image fíle'. En daarbinnen allerlei opties. Wat ik ook doe, er wordt geen CD gebrand. Op de Ned. versie ging het programma gelijk over tot branden. Ik werk in Burning Rom. Ik zou erg geholpen zijn als iemand mij op eenvoudige wijze kan uitleggen wat er aan de hand is en hoe te handelen. Bij voorbaat dank daarvoor.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.