Ga naar inhoud

julke

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

julke's prestaties

  1. Inderdaad die apps zijn wel het probleem voor die Nokia. Ik heb hem gekocht ter vervanging van een Samsung T335/Tab4 8 inch met Android kitkat. omdat voor mij een 8 inch iets te klein was ,apps genoeg voor Android dat wel . maar ik had ook te veel problemen met dat toestel i.v.m. wifi/4Gg steeds slechte verbindingen of helemaal niets,ook met flash . Ik heb die Nokia nu een paar maand en die Windows RT draait als een zonnetje met een gratis toetsenbord cover voor een voortreffelijke aankoopprijs en met een office gratis is dat voor mij voldoende vroeg of laat zullen er misschien nog wat aps beschikbaar worden hoop ik In ieder geval hartelijk bedankt voor de reactie.
  2. Hallo Ik ben op zoek naar een free of betalende offline GPS app. met Nederlandse voice Voor een Nokia Lumia 2520 tablet met Windows 8.1 RT besturing. Ik heb er een paar geprobeerd uit de Windows store maar de meeste ondersteunen alleen Engelse voice of zijn alleen geschikt voor USA.
  3. Ik heb een Samsung galaxy tab 4 - 8inch, met Android 4.4 kit-katHoe kan ik een spellingscontrole doen in de mail app van deze tablet
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.