Ga naar inhoud

anecheran

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

anecheran's prestaties

  1. De garantie is al verlopen dat is het punt. Ik probeer me nu te herrineren op welke manier hij het wel doet en ik heb op het bureaublad en snelkoppeling anar de externe gemaakt.
  2. Het lampje van de schijf knippert alleen eenmalig als ik hem in het stopcontact steek. 1x bleef het lampje knipperen en brandde toen de hele tijd en toen deed de schijf het. Dat was woensdag. Maar daarvoor brandde het lampje ook al niet, maar omdat hij het dus laatst deed heb ik nog hoop... ---------- Post toegevoegd om 16:11 ---------- Vorige post was om 16:04 ---------- En zojuist een minuut geleden deed hij het weer??? Maar morgen doet hij het waarschijnlijk weer niet.. wat is er aan de hand met mij externe hardeschijf?
  3. Het lampje van mijn externe brandt niet en er gebeurd gewoon niets
  4. nee daar staat hij ook niet.. ik zou niet weten wat nu..:S
  5. Nee er staan geen externe harde schijven tussen. 1 schijf maar en dat zal wel de interne zijn. Ook na het zoeken vond hij de externe niet. Maar ik had al verteld dat het lampje niet brandt, alleen als ik de stekker in de stroom doe knippert hij 1x.
  6. Mijn probleem is nogsteeds niet opgelost en er staat belangrijke data op mijn externe hardeschijf !!
  7. Ik had eerst een pc met XP. Toen stapte ik over naar een pc met Vista, waar hij het eerst een tijdje deed. Later deed de schijf het op geen enkele pc meer. Eergister deed de schijf het weer. Maar toen ik de volgende dag weer opstartte deed de schijf het niet meer. Het probleem is op elke pc hetzelfde
  8. Ik heb een een WD-Elements externe schijf van 500 gb die eerst een tijdje goed werkte op een vaste computer. Nu heb ik hem ook een tijdje op mijn laptop gebruikt met succes, maar onlangs als ik hem aansluit dan knippert het lampje 1x en daarna blijft het lampje uit. Ook vind de laptop de schijf niet. Wat te doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.