Ga naar inhoud

nahey

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

nahey's prestaties

  1. Hallo! ik vroeg me af hoe ik bij een powerpoint presentatie, text op de computer kan laten staan, maar die op de projector niet zichtbaar is (dus tijdens jouw presentatie) zodat ik op het computerscherm dat ik bedien, mijn text zie die ik moet voorzeggen maar dat de personen die naar het projectiescherm kijken de text niet zien. thx Nati.
  2. hallo ! wij hebben thuis een draadloze router, maar deze verzend niet verder dan 3 meter omdat we zoveel storingen hebben van andere draadloze apparaten (die het wel goed doen) nu vroeg ik me af of het niet mogelijk is om een draadloze router gewoon in mijn kamer te instaleren zodat ik met mijn laptop overal kan rondlopen .. in mijn kamer en niet steeds aan een kabel vast moet zitten.. hopelijk weet iemand hierbij raad!!!! thx! Nati (we hebben sterkere routers geprobeert, mar niets helpt + ik zou echt al blij zijn met gwn wifi op mijn kamer)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.