Ga naar inhoud

Pimh

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Pimh

  1. Hallo, een vraagje, bent u bekend met videokaarten verwisselen? Ik ga de videokaart van slot veranderen, misschien dat het moederbord de videokaart niet meer goed leest, dus wat is het beste idee? -Drivers verwijderen (Alles!?) -Videokaart van slot veranderen -Alle drivers weer instaleren.. ?
  2. Nee, rot PC.. de videokaart zal wel defect zijn op de een of andere manier
  3. Nú heb ik die geïnstalleerd die je naar me toe heb gestuurd. (Dat is de 1na nieuwste ofzo?) Maar in het verleden heb ik inderdaad de nieuwste wel een keer geinstalleerd
  4. Oke ik heb dus gewoon zoals u zei de oude displaydriver verwijdert, ik heb zelfs op schijf C:// > Nvidia > Displaydriver Die mappen verwijdert, want anders installeerde hij automatisch een nieuwere versie dan degene die u naar mij had gestuurd. 249 ipv 248 ofzo dus. Maar zou 't dan echt een intern probleem zijn, dat dit niet werkt?
  5. Hmm je had je bericht al telaat gewijzigd, dus ik had alles verwijdert behalve beeldscherm, maar ik had die vorige bestanden nog staan, dus had gelukkig internet en coprocessor zo weer aanstaan. Heb nu btw nogsteeds geen hogere resolutie, dus moet nu alleen de Display driver verwijderen, en dan weer die instalatie doen, ik ga m'n best doen (:
  6. Oke ik zal het doen, alleen de vorige keer toen ik de Nvidia driver verwijderde was ik m'n internet kwijt hé.. Moet ik niet alleen de driver verwijderen van het scherm of? Kijk ik heb deze opties:
  7. Moeten van tevoren nog drivers van Nvidia verwijdert worden of kan dit er gewoon overheen worden geïnstalleerd?
  8. Ik had hem wel ''Run as administrator'' gedaan, weet ook niet waarom die zo moeilijk doet.. Maar oke ik heb naar je geluisterd! Heb alleen óók het Windows product ID verwijdert, zag dat dit ook weggeblurt was op de site van het gratis programma. Hoop dat je er iets in ziet pchelp.txt
  9. Hallo, de hele test lukt, alleen als ik op ''Opslaan van bestand'' klik wilt hij het rapport niet opslaan, dan flipt m'n computer een beetje en na een tijdje werkt die weer. En kopieren en plakken van het rapport werkt ook niet. Wilt ook een bepaald aantal stukjes weten? Ik zou een printscreen kunnen maken voor u
  10. Volgens m'n computer zijn dat niet de drivers voor deze videokaart, het is wel écht de standaard kaart:sad
  11. Owja, als het goed is was dit het truukje wat het hem deed! bedankt. Hebben jullie nog enig idee wat ik zou kunnen doen met het videokaart probleem?
  12. Nog tips met instaleren of spreekt alles voor zich? Super bedankt voor de moeite die je doet ---------- Post toegevoegd om 19:52 ---------- Vorige post was om 19:41 ---------- Ik heb weer internet door de methode van stegisoft, bedankt! Met die methode lukt het alleen niet om de Coprocessor te laten werken, hij geeft aan dat het wel een stuurprogramma is voor het product, maar omdat er lange tijd niks gebeurt geeft hij een time-out bij het instaleren, dus ik zal dat pakket van 200MB maar downloaden en het daarmee proberen, right? Nog een keer beide bedankt voor het helpen :') als die videokaart nog zou lukken zou ik graag een biertje willen sturen via internetbankieren, haha
  13. http://img294.imageshack.us/img294/2033/w1332.png Alstublieft, zo is het duidelijk
  14. Als het goed is zit het plaatje in de bijlage, bovenaan vraagteken 1, onderaan 2. Maar ik zal ze zo op google proberen in te tikken.. maar ik dacht misschien zie je er al iets in, en hoe komt het dat ik die LAN_nvdia file die gestuurd is niet kan instaleren, dan zou ik volgens mij al internet hebben?
  15. De drivers voor de chipset zijn geïnstalleerd, alleen geeft hij nogsteeds aan dat de drivers van de coprocessor nog niet zijn geïnstalleerd, ook heb ik nogsteeds geen internet.. Dit was dus allemaal met de drivers van de chipset. Die drivers van de LAN zijn niet te instaleren, zit geen instaleer dingetje bij.. dus dat verklaard het geen internet hebben denk ik, maar dus die chipset drivers hebben nog geen effect gehad op hoe m'n computer werkt in ieder geval. U enig idee hoe die LAN drivers te instaleren zijn? En dat van die videokaart is denk ik een verloren zaak, ik kijk wel of iemand ooit een keer een andere videokaart te leen heeft(?)
  16. Oke ik doe mijn best; Het is een; Acer aspire M3641 draait op windows Vista home premium 64-bit bij apparaatbeheer staat bij coprocessor nu een uitroepteken, diagnose en herstel geeft aan dat er geen netwerkadapter op mijn computer is geïnstalleerd, ook geeft hij een uitroepteken bij een "onbekend apparaat" onder "overige apparaten" dus dat is lekker vaag, maar heeft sowieso met de verwijderde nVidia drivers te maken. bij de nVidia kaart staat geen uitroepteken ofzo btw. hier zit standaard een NVidia GT120 videokaart in, deze heeft altijd gewerkt, en van de een op andere dag is ineens de resolutie ineens van max 1920x1080 naar 1025x7## vanaf toen heb ik 10+ keer opnieuw drivers geïnstalleerd, en geluisterd naar tips hier, verder niet veel geks gedaan. Ik vind het alleen zo *** omdat ik deze week begin aan een opleiding in de informatica, dus heb de pc zo hard nodig.. en nu ik die drivers heb verwijdert zit ik nog dieper in de problemen, nu moet dat VIA andere computers natuurlijk, àls het te downloaden is, want op m'n mobiel had ik al snel gekeken maar coprocessot nVidia, en vond in die paar seconde niet écht iets.. hoop dat een van jullie enig idee heeft. videokaart heeft nu stuurprogrammaversie 259.31..
  17. verdomme, verwijder ik alle drivers bij dat nVidia ding, en instaleer nieuwe drivers, werkt de videokaart nog niet naar behoren, ben ik me internetverbinding kwijt!? en kan ik de coprocessor en de raid-controller niet meer instaleren op me computer, (die zaten blijkbaar ook bij de drivers van nVidia) zo, m'n computer kan officieel bij het vuil ;S
  18. een vraagje, ik had gewoon bij rechtermuisknop op computer> eigenschappen>apperaatbeheer en dan bij beeldschermadapter de GT120 op eigenschappen geklikt en vorig stuurprogramma geklikt, dat werkte niet, kreeg weer het zwarte scherm, maar heb ook geen idee welke versie ik hiervoor draaide, dat geeft hij niet aan. Ik heb óók een nieuwere driver geprobeerd, in plaats van degene die de Nvidia site aanraadt dat was ''268'' ofzo, en had nu dus ''269'' geprobeerd; werkt ook niet, weer 1024x 768(ofzo) max... Maar de vraag is dus, jij zegt dat ik de driver moet verwijderen, maar hoe moet dat, die optie staat er niet bij, ik kan bijvoorbeeld wel naar C:/Nvidia en daar die map verwijderen of?
  19. Hmm zou niet weten hoe ik aan een andere grafische kaart moet komen, ik heb een kleine kast, dus als het goed is past mijn broertjes Nvidai 8500gt er niet in met die lengtes.. Maar als ik die oude drivers instaleert krijg ik gelijk ''No signal detected'' dus zie dat niet er niet echt van in, maar zal het nu proberen
  20. @SigSauer; Hmm maar hoe komt het dan dat hij op de driver waar hij al op draaide aangeeft dat er ''no signal detected'' is?
  21. Hallo ja ik heb alweer beeld, ik heb ook al zo'n systeemherstel gedaan naar begin augustus. Maar ik heb dus alleen beeld als ik de nieuwste drivers erop zet, als ik nu een systeemherstel doe naar begin augustus, toen had ik nog gewoon beeld, dan geeft hij bij het inlogscherm aan ''no signal detected'' Dan instaleer ik in veilige modus de nieuwste drivers voor de Nvidia kaart, en als ik dan weer normale modus inlog doet hij het, zelfs op 75hz ververs-snelheid, alleen is er geen hogere resolutie dan die 1024.. dus ik weet niet waarom de hogere opties er ineens niet meer bijstaan.
  22. Hmm die nieuwe kabel werkt ook niet.. En met de xbox360 op het scherm blijkt dat het scherm wel goed werkt want dan wordt alles gewoon op 1920x1080 afgespeelt. Dus het ligt echt aan de computer/videokaart. De videokaart draait gewoon met de nieuwste drivers, hij heeft het hiervoor vanaf het moment dat ik hem had (nu 1,5jaar geleden) gewoon perfect gedaan.. Is er een mogelijkheid dat de videokaart kapot is, en nu alleen nog maar 1024x768 en 800x600 kan weergeven!?
  23. Ik heb deze methode geprobeert maar dit werkte niet. Het probleem ligt denk ik bij het scherm, geeft deze via de kabels geen fout signaal, door een defectie ofziets?
  24. Hallo, het is mij gelukt op m'n normale windows te komen (ik had de Nvidia videokaart uitgeschakelt). Nu is het probleem, 1024x764 is de hoogste resolutie die hij nog aangeeft, in het Nvidia control panel heb ik zelfs een ''eigen resolutie'' geprobeerd aantemaken van 1920x1080 32-bit met 75hz refresh rate, wat ik dus vroeger had, maar hij geeft aan dat dit niet supported is door mijn scherm, tips aub?!
  25. Ondertussen is dit opelost, maar heb een nieuwe vraag, namelijk: Ik heb de nieuwste drivers van mijn Nvidia videokaart gedownload, toen lukte het me om op mijn normale windows te komen, toen heb ik bij de instelling van mijn videokaart de refreshrate op 80hz gezet, maar dat kan mijn scherm niet aan, en deze gaf gelijk een zwart beeld aan met ''Out of range''. Dus nu lukt het niet meer op op m'n normale windows te komen omdat die refreshrate daar te hoog ingesteld staat, dit is niet terug te veranderen via de veilige modus, iemand enig idee hoe het dan wel moet?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.