Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

u464884

Lid
 • Aantal items

  48
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over u464884

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 05-05-1955
 1. Is het bestand niet beveiligd op de pc voordat je het op stick hebt gezet? Overschrijf hetzelfde bestand eens op de stick.
 2. Klik op start (Windowsknop links onderaan) en ga naar configuratiescherm --> systeembeheer --> computerbeheer --> opslag --> schijfbeheer, zoals voorheen. Klik met de linkermuisknop in het rechter vak van de usb stick, het vak met de blauwe dikke streep die het vollume weergeeft. Klik nu met de rechtermuisknop in hetzelfde met schuine strepen gearseerde vak. Klik op extra en controleer de stick op fouten. Misschien brengt dit een oplossing.
 3. Kun je de stick eens op een andere pc proberen.
 4. Dit heb ik reeds 2 maal gedaan zonder resultaat.
 5. Hij heeft altijd gewerkt maar ik heb nu compatibele patronen gekocht dus niet van het merk Epson maar wel bedoeld om in deze printer te werken.
 6. Hallo iedereen, Ik heb in mijn Epson Stylus nieuwe compatibele inktpatronen gestoken. De printer herkent de patronen als leeg en geeft de melding dat ik de originele Epson patronen moet gebruiken. Weet hier iemand hat ik daaraan kan doen?
 7. Kan ik niet op het internet met mijn Vm server op mijn Host pc zonder exstra netwerkkaart? De host is aangesloten op een UTP kabel van mijn router switch, en de router is aangesloten op de provider router.
 8. Ik heb dit gedaan en ik heb de Vm ook op Bridged gezet. Ik krijg de foutmelding " There is more than one active network connection on this computer". En daaronder " Unplug or disable one of the active connections to try and solve the problem". Enig advies over deze bootschap.
 9. ​Dag allemaal, Ik heb op mijn pc een virtual machine opgestart met daarop windows server 2008. Welk vast ip adres moet ik ingeven op mijn VMware. Ik heb al alles geprobeerd maar ik krijg altijd de melding dat ik geen verbinding heb tussen mijn VM en mijn router en tussen mijn router en internet. De bedoeling is het uittesten van een virtual netwerkje met server. Op de host pc met Windows 7 prof bolt alles normaal. Kan iemand mij hierin verder helpen?
 10. Bedankt allemaal. Het probleem is opgelost. De usb aansluiting moest toch op een usb aansluiting gestoken worden op het moederbord. De sata aansluiting was voor een andere kast aansluiting. Ik had de usb aansluiting onderaan op de zwarte stekker aangeloten en het moest op de blauwe usb stekker zijn. Ik vind het wel raar dat een usb aansluiting ook op de zwarte stekker kon ingestoken worden. Toch bedankt allemaal
 11. Het is de usb aansluiting vooraan op de behuizing zijnde een aerocool Rs-9 Devil Red. Het moederbord is een Asus M4A89TD PRO. Deze usb voorziening is aangesloten via een sata slot. Het werkt niet al je er een usb sick insteekt.
 12. Hallo alemaal, Het apparaatbeheer van mijn nieuwe pas ineengestoken pc vindt geen drivers voor de USB van de behuizing. Ik heb al op de website van de nieuwe behuizing gekeken maar daar staat ook niets. Op de website van het moederbord ook niet. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen.
 13. Dat probeerde ik maar de driver wil zich altijd op de laptop instaleren ipv op de usb stick.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.