Ga naar inhoud

HermanH

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

HermanH's prestaties

  1. Films komen gewoon van i-Net... ;-) Volgens (nieuwe) wet mag je ze downloaden, doch niet dupliceren en zeker niet verkopen, wat ook in de verste verte niet mijn bedoeling is ook natuurlijk.. ;-) Grtz, Herman.
  2. Hallo iedereen, Misschien is hier iemand die kan helpen...? Ik probeer nu al 2 dagen uit te vogelen hoe ik subtitles mee kan overzetten op dvd. Geen prooblem op de pc zelf, film speelt normaal af incl. subtitles, doch indien ik deze op dvd heb gezet en op tv wil afspelen zijn er geen subtitles te bespeuren, heeft hier iemand een oplossing voor? Alvast 1000 x dank!! Grtz, Herman.
  3. Fantastisch, 't is gelukt met de versie die ik van je kreeg stegisoft!! Heel erg bedankt voor de moeite!!! Fijn om zo snel geholpen te worden! Grtz, HermanH.
  4. Hallo clarkie, Inderdaad, stap 2 doorgenomen. (zelfs meerdere malen geïnstalleerd en terug verwijderd met en zonder de firewall aan) Ik snap er niks meer van, ook op mijn andere pc zegt hij dat die eID-lezer een "onbekend apparaat" is.... :-( Heb ook eens software van een ander merk (ACS ipv Vasco) proberen te installeren, doch dit werkt niet. Begin zelfs te denken dat het apparaatje zelf niet werkt!? Grtz, HermanH.
  5. Hallo iedereen, Zie dat het reeds een oud topic is, doch ik heb hetzelfde probleem hier. Na installatie van de nodige software kan mijn pc de usb-poort met daarin de reader niet vinden, ongekend apparaat is de melding...? Heeft iemand ondertussen reeds een oplossing hiervoor? Alvast 1000 x dank hiervoor! Grtz, Herman. PS: is een Toshiba Satellite P100-374, ik zag dat er ook problemen waren met HP, vandaar het type-vermelding.
  6. Hey Bucky, Dat ziet er alvast in orde uit! Ja, inderdaad, hij rekent op een of andere manier die '24' uit mijn formule er ook bij, met uw formule klopt het als een bus! Heb het probleem met de te tonen uren opgelost door dezelfde formule te gebruiken van de dag-berekening maar dan op 1 uur gezet ipv 9:30 u en de 'd' in 'uren' gezet... ;-) Een voorbeeldje van de nieuwe file staat op deze link: http://www.chateau-ifach.be/tabel_uren/Oefenfile_berekening_uren2.xlsx Alvast 1000 X dank!!! Herman.
  7. Beste bucky, In die file bij de bovenste tabel staat nu in cel J35 naast 'dagen': 1819d:09:00, terwijl hij zou moeten berekenen dat 9:30 uur gelijk is aan die 9:30 u die vooropgesteld is in cel L2 en gewoon de melding zou moeten geven: "1d:00:00" zoals in de cel J73 het geval is. Daar blijken de dagen en resterende uren wel te kloppen, alleen zit ik in die tabel geplaagd met de sommen die opgeteld zijn in de cellen boven de uitkomsten in dagen, dus cellen: D72, G72, en J72. Daar staat bvb in cel G72 dat de som 4:00 uur is terwijl het in werkelijkheid om 2 dagen en 9 uur gaat??? In de onderste tabel doet hij de berekening van de dagen perfect, alleen snap ik dus die klein aantal uren niet in verhouding van de uitkomst dagen, al is de berekening ervan correct. Ook snap gewoon niet waar die 1890 dagen en 9 uur vandaan komen in cel J35 zoals eerder aangehaald bij 9:30 u ingevuld te hebben. Allez, de groeten en alvast bedankt! Herman.
  8. Hallo iedereen, Ik zit met een probleempje. Ik heb een tabel waarin ik het beginuur en einduur kan ingeven van gewerkte (bij-)prestaties. De namen hierin zijn fictief, doch ik zou die file willen gebruiken om mijn vrouw haar recup.-uren in bij te houden, vandaar... ;-) In de bovenste tabel reken ik de uren uit die ook na 0:00 u worden meegeteld. Op zich geen probleem, doch zelfs bij een lege tabel waarin geen uren werden ingegeven zijn de gewerkte dagen (van 9:30 u, zie cel L2) groter dan 1800!!?? In de tabel daaronder kan er niet voorbij 0:00 u worden ingegeven en moet je de dag nadien de rest van de uren ingeven welke je voorbij 0:00 hebt gepresteerd. Daar kloppen de dagen (van 9:30 u) wel. Zie de gele cellen, deze geven in totaal dezelfde waarde in beide tabellen. Enkel in de som van de kolommen met de gepresteerde uren (boven de dag-notatie) is de uitkomst raar, van bvb 'Piet' zijn de uren meer dan bvb 15:00 u, doch de som laat 5:45 u zien, al klopt het aantal dagen die eronder staan dan wel, een raadsel!! Heeft iemand hier een eventuele oplossing voor? De file heb ik op mijn webserver gezet, hieronder de link: http://www.chateau-ifach.be/tabel_uren/Oefenfile_berekening_uren.xlsx Alvast bedankt voor de moeite!!! Mvg, Herman.
  9. Hey beste forummers, Weet er iemand hoe je een (verticale) kolom in een Access-tabel (2007) in 1 keer leeg maakt zonder die kolom daardoor te verwijderen/verliezen. In Excel selecteer je bovenaan eenvolledige kolom en druk je delete, in Access lukt mij dit echter niet... :-( Anders is ook nog een mogelijkheid om niet automatisch op te laten slaan, zo zijn de ingegeven waarden in die kolom bij een nieuwe opstart van de file ook niet meer ingevuld, doch dit vind ik ook niet zo direct terug....? Alvast bedankt voor een oplossing! Grtz, Herman.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.