Ga naar inhoud

Elly bonne

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Elly bonne

  • Verjaardag 20-10-1966

Elly bonne's prestaties

  1. in de veilige modus kan ik wel wat lezen maar weet niet wat aan te klikken veile modus of veilige modus met netwerkmogelijkheden of veilige modus met opdracht prompt. ---------- Post toegevoegd om 19:01 ---------- Vorige post was om 18:54 ---------- maar ik moet niet een van die andere aanwijzen met de pijltoets ? niet windows normaal starten?
  2. Hoi, Ik heb een update van servicepack gedaan op windows 7 en nu heb ik niks meer op mijn pc,zwart beeld!!!! ben ik nu alles kwijt? Groetjes Elly
  3. Hoi, Sorry dat het lang duurde maar het is opgelost,doordat mijn zoon een laptop heeft gekocht en ik de router heb gereset!! kon ik weer in mijn router om de key in te vullen. op de computer deed hij het helaas nog niet maar die hebben we verkocht! bedankt voor je de support.
  4. zijn er anders programma's waar ik mijn wep-sleutel mee kan vinden(als die veranderd is?)Ik lees het dan morgen ,moet nu weg. groetjes Elly
  5. sweex mysweex heb ik ingetoetst maar hij doet het niet hoor.en szeex myszeex ook niet!! vind het zo fijn dat je met me meedenkt!!
  6. ja modem- sweex verder zit er niks tussen volgens mij!! is aangesloten volgens de handleiding ---------- Post toegevoegd om 11:34 ---------- Vorige post was om 11:26 ---------- ik heb al een keer het ip adres vd router in explorer gezet dan moet je kunnen inloggen om in de4 sweex te kunnen, maar de gebruikersnaam en wachtwoord staat hij niet toe en weet zeker dat ik hem niet heb laten veranderen toen!!want ik zelf twijfel over de key. daar ik er 10 caracters in heb gezet en er maar 8 zie staan!!
  7. [ATTACH]6384[/ATTACH] hoop dat dit wat is? Report.txt
  8. Hoi ik everest gedownload. komt er in beeld: The setup files are corrupted please obtain a new copy of the program!!!!
  9. Hoi ik heb misschien toch die link. File extension redirect !!! Kan ik de gegevens niet gewoon invoeren in het bericht? heb ze wel op het stickje staan? had effe tijd:D
  10. E:\pc jeffrey\MIJNPC.xml volgens mij bedoel je dit?
  11. begrijp dat mijn olidata een asus motherboard heeft!! Ga nu mijn man in de tuin helpen
  12. Ik heb de herinstallatie cd van mijn computer wel.ook zat er een cd bij waarop chipset support cd!!!(asus motherboard) staat erop. Ik ga jou support een dezer dagen op een vrij moment even proberen ,Heb even weinig tijd daar de tuin helemaal leeg moet en ze de tuin dinsdag komen straten dus zal in de avonduren zijn.Bedankt voor de snelle reactie ik laat het je weten als ik weer wat verder ben gekomen.
  13. Goede morge, moet ik dat downloaden op mijn eigen computer die op de kabel zit of moet ik de computer van mijn zoon eerst op de kabel aansluiten en dan downloaden? (ben blond:D!!)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.