Ga naar inhoud

gebruikersnaam1

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

gebruikersnaam1's prestaties

  1. Ja, want verzenden naar mijn telfort mailadres lukt wel alleen wanneer ik dan wil beantwoorden vraagt hij naar mailadres.
  2. Oke, ik heb telfort maardan moet ik altijd via hun webmail inloggen. Hoe kan ik net als jij gebruik maken van outlook op mijn pc. Dit functioneert niet en ik weet niet hoe dit te activeren ik ben daar allemaal niet zo handig in. Ben je echt dankbaar als je mij een korte (voor digitale domoor) instructie kan geven hoe dit te bewerkstelligen. Alvast bedankt.
  3. Beste, Wat zult u mij adviseren voor een gratis emailadres aan te maken. Een die veilig is wat betreft mijn privacy en goed functioneert zonder poespas of nadelige gevolgen/consequenties en vooral betrouwbaar om hier zakelijk gebruik van te maken zonderdat ik inneens gegevns (ontvangen en vertuurde mailtjes) kwijt ben. Korte instructie is ook meerdan welkom. Hartelijk dank. :-)
  4. Ja, euh gewoon films kijken niet illegaal downloaden. Dus gewoon zonder allerlei vereisten even een filmpje on line kijken. Alvast bedankt man. O, ja ik brand de film niet en zal deze ook niet delen met anderen dus illegaal zal het nooit zijn toch? :>)
  5. Er zal toch wel iemand een goede suggestie hebben. Kom op nou.
  6. Ik vind het een probleem om een goede site te vinden waarik lekker een film on line kan kijken zonder iets (gevaarlijks) te downloaden of aan te melden met allemaal nare consequenties. Wie helpt mij aan een paar goede site's om lekker films, documataires en series direct te kijken zonder problemen. Hartelijk dank !!!!
  7. Bedankt voor je reaktie !!! Cool, thanks. Dit heb ik geprobeerd.Ik heb dat mail adres (help@guestbookworld.com) een mailtje gestuurd. Geen resultaat. Kreeg een soort van foutmelding -----> Technical details of permanent failure: Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 553 553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1) (state 14). Andere suggestie? Alstjeblieft. Wat nu. Maar hoe verwijder je normaliter je naam uit de zoeklijst van google als bijvoorbeeld je internetwinkel niet meer actief is of zo?
  8. het is zo. Enige tijd geleden heb ik op "De Brian Jones fan club guestbookworld.com" 2 aardige zinnen getypt over de overleden Rolling stone. Zonder mijn toestemming staat mijn persoonlijke email adres nu inneens in beeld wanneer je mijn naam googled. Hier ben ik helemaalniet blij mee. Ik heb geprobeerd de organisatie te contacteren maar kan geen email van hun vinden hoe ironisch dat ook is. Wie o wie helpt mij om weer gewoon anoniem te zijn.Dus niet mijn naam ziet wanneer jemijn naam typt dus deze googled, dan zie je direct als derde in het rijtje "guestbook.com De Brian jones fan club"en mijn persoonlijke email adres en naam en wat ik getypt hebt. Ik wil dit wissen en vooral mijn persoonlijke email abonnement adres. Hartelijk dank!!
  9. Kan java en ask toolbar niet verwijderen en ook zegt pc dat ik administrator moet zijn. Ben de eigenaar ???? Help a.u.b. O, ja ben niet een pc techneut dus hou het simpel. Thanks !!!
  10. Thanks but no thanks. Kan ik echt niks mee!! Wordt een greote drama en kost me m'n hele avond. LAMAAR.
  11. Ja ik heb windows 7 ultimate maar vrienden het antwoord wat ik nu krijg zal echt wel perfect zijn, daar twijfel ik niet aan, alleen jullie overschatten mijn computerkennis en kunde nogal. Dit is "to much". Kan dit eenvoudig of moet ik echt iemand laten komen om een simpel k.. programma te verwijderen zoals ask toolbar en java? En hoe ik even snel check of ik administrator ben van m'n eigen pc en hoe ik dit wordt. Echt help me en t liefst met uitleg voor een dummy. Thnaks 1000x
  12. Vanwege bepaald item op het net heb ik, Java 6 update 30 (oracle) geinstaleerd. Kreeg gelijk ook ongevraagd een irritante Ask toolbar erbij inbegrepen. K'wil hier vanaf. Beide geprobeerd via configuratie te verwijderen. Vraagt of ik desbetreffende programma wijzigingen op mijn harde schijf wil laten aanbrengen terwijl ik het programma juist probeer te uninstallen. Raar. Toch? Ook geeft pc aan bij poging ask-toolbar te verwijderen dat ik de machtiging van administrator niet heb. Nu wordt het echt leuk. Ik ben toch de hoofdgebruiker en niet gast en dus automatisch de administrator of zit dit bij deze versie van windows anders? Ik heb al mwat afgespeurdf op het net qua oplossingen maar er zijn ook programma's bij die er voor kunnen zorgen dat wanneer je een foutje maakt, je weer alles opnieuw moet installeren en dan ben ik ver van huis. Zie ik niks in. In het kort: Hoe verwijder ik deze programma';s uit het rijtje. En hoe word ik administrator en dus krijg ik rechten over mijn eigen pc???? Alvast bedankt. Groet Euf.
  13. Ik voel me bevoorrecht dat ik lid ben van de club, hopelijk kan ik toekomstig ook andere leden een dienst bewijzen. Dank u allen.
  14. NOD32 is verlopen en ik wil niet dat mijn pc voor de 100e keer weer volledig vastloopt. Deze was erg goed maar een goed alternatief is ook fijn. Alvast hartelijk dank.
  15. Beste, Heeft u voor mij een link waar ik de driver kan downloaden voor de "trust direct webscan 19200" voor windows xp (DC 5v 500 ma). Hartelijk dank.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.