Ga naar inhoud

Dsrt

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Dsrt's prestaties

  1. Hallo, ik heb een vraagje. Ik heb sinds kort een nieuwe laptop en heb hier de nieuwe msn op geinstalleerd. Nu heb ik hier een probleempje mee. In mijn laptop zit een ingebouwde webcam. Via msn kan ik nu alleen nog maar een video gesprek starten (dus beeld en geluid). Maar de webcam alleen aanzetten gaat niet meer (dus alleen beeld). Op mijn vorige laptop en andere computers was dit wel mogelijk. Heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen en hoe ik dit misschien ergens kan instellen? Alvast bedankt voor de hulp! Heb een Asus X52JK-SX007V 4G ram geheugen 500GB harde schijf 1 GB video kaart I3 Processor Windows 7
  2. Sorry voor de late reactie, maar hartstikke bedankt voor de uitleg. Ga het van het weekend proberen!
  3. Ik heb een Asus X52JK-SX007V 4G ram geheugen 500GB harde schijf 1 GB video kaart I3 Processor Windows 7
  4. Hallo, ik heb een vraagje met betrekking tot het gebruik van de Philips AMBX speakers i.c.m. met Windows 7. Via google kwam ik op dit forum terecht. In een topic over Philips AMBX stond een link naar Wikipedia. Via Wikipedia kon je lezen hoe je de AMBX speakers moest installeren op een computer met Windows 7. Deze stappen heb ik doorlopen en het werkt inderdaad. Lichten reageren en speelt muziek. Nu heb ik alleen een probleem. De speakers klinken namelijk helemaal niet lekker. De speakers gaan de hele tijd zacht, hard, zacht, hard enz. De muziek houdt dus af en toe in. Dit gebeurt vooral op de bass lijnen. Het is niet echt prettig om hier naar te luisteren. De speakers hebben het altijd goed gedaan, maar had eerst een laptop met Vista... Als ik de speakers afkoppel en luister de muziek via de laptop, dan klinkt de muziek wel weer zoals het hoort. Waar kan dit probleem aanliggen? En heeft iemand misschien een oplossing?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.