Ga naar inhoud

Thei

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Thei's prestaties

  1. Ik heb zojuist eens enkele test mails verstuurd naar mij zelf vanaf de ipad. Ik heb 3 athome mail adressen waarvan een het hoofdadres is. En ik heb 1 Gmail adres. Ik heb naar allen een mail gezonden , een keer allemaal vanuit het athome adres en ook alles een keer metndengmail account. De mails die naar het hoofdadres van athome gaan komen dubbel binnen en de rest werkt normaal. De athome post wordt op de ipad binnen gehaald via de gmail account. maaktndit het wat duidelijker?
  2. Sinds een paar maanden heb ik een new ipad en omdat ik via mijn laptop vroeger altijd mijn mails binnen haalde van mijn 3 @home accounts, heb ik op de Ipad een Gmail account aangemaakt en die gekoppeld aan de home accounts zodat ik toch een mapstructuur heb via de gmail account op de ipad. Probleem is echter dat Gmail alle post mooi binnen haalt, echter sommige mails van at home komen 2x binnen. Wat kan ik doen om dit normaal in te stellen? Mijn zoon heeft de instellingen gedaan voor mij, dus indien mogelijk graag de uitleg een beetje eenvoudig houden zodat ik het misschien zelf kan volgen en oplossen met jullie hulp.
  3. HP photosmart 6380 all in one staat er op de printer
  4. Ik heb picasa 3.6 opnieuw geinstaleerd en de draadloos afgedrukte fotoos hebben nog steeds een groenige kleur. Ze zijn echter wel beter als voor de herinstalatie van picasa. Rechtstreeks de SDHC kaart in de printer geeft een veel betere kleuren afdruk dan draadloos.
  5. Ik krijg bij ftp://ftp.hp.com/pub/softlib/software10/COL27251/oj-67880-1/ConvergedIO_HPCOM_V3.exe de melding bij instaleren dat deze driver geen van mijn Hp apparaten ondersteunt.
  6. Bedankt Rope, Ik heb deze 2 progamma's geinstaleerd en de printer verbindings test en de netwerktest gedaan. Beiden blijken goed te functioneren. Ja, ik ben inderdaad die zelfde Thei van het Hp solution center. Er is bij Hp een update beschikbaar voor het solution center. Ik heb dat enkele keren gedownload, maar krijg iedere keer de melding: File is beschadigd. Ik weet echter niet of die update echt nodig is en dus til ik er niet zo zwaar aan. Ik heb Picasa3.6 gisteren verwijderd en opnieuw geinstaleerd echter zonder resultaat. Ik ga dat nu nogmaals doen en dan (grondig) verwijderen via de picasa site. Kijken of dat helpt.
  7. Hallo. Ik werk met widows Xp home en heb daarop Picasa als foto progamma staan. Ik verzond mijn fotoos altijd draadloos naar mijn Hp 6380 die boven staat. Dit werkte in het verleden perfect. Nadat ik windows opnieuw op mijn laptop heb gezet had ik problemen met mijn draadloos netwerkje. Alles werkt nu in zo verre weer en ik kan weer vanuit de woonkamer een printopdracht geven en die komt er dan boven uit. De afgedrukte foto's zijn echter erg vaag en overwegend groenig van kleur. Ik heb zonet even een foto uitgeprint rechtstreeks van de SD kaart in de printer en die afdruk is gewoon goed. Zo had ik ze voor de herinstalaties van XP/Router/Hp printer ook maar dan gewoon draadloos verzonden. Foto's die ik in picasa open , hebben ook de juiste kleuren. Kan er iets fout zijn ingesteld tussen de draadloze aparaten, zodat ze wel werken maar toch geen optimale signalen doorgeven aan elkaar? Is er een standaard lijstje dat ik kan checken, waar ik iets verkeerd heb ingegeven? Gebruikte app. in thuisnetwerkje zijn: Medion MD 42200 laptop(2004) HP photosmart C 6380 Router: Linksys WRT 54G2 V1
  8. Ik begrijp niet waarom, maar het solution centrum WERKT weer. Ik was de makro folder digitaal aan het bekijken en merkte dat ik indien ik wilde inzoomen op een bepaalde afbeelding het zelfde grijze lege vlak kreeg als bij het openen van het Hp solution centrum. Op de makro site kreeg ik de melding dat ik popups moest toestaan en dat ik active AVX (of iets dergelijks) moest instaleren om de folder te bekijken. Ik heb daar op instaleren geklikt.Hierna kon ik bij de makro folder wel inzoomen. Tevens had ik vanmorgen op mijn scherm de melding dat java gereed stond om te instaleren en ook dat heb ik dus gedaan. Ik heb zonet geprobeerd om het solution centrum te openen en OOK DAT WERKT! Ik vind het geweldig, maar weet niet echt wat ik nu gedaan heb. Heeft iemand een idee? Ik ben natuurlijk blij dat het is opgelost en bedank iede voor de antwoorden en het meedenken.
  9. Ik heb eerst de controlle gedaan of ik Hp solution center vond in configuratie scherm. Het staat er dus in. Ik heb erna de onderste driver gedownload en kreeg de melding dat dezeze download reeds aanwezig was op mijn systeem. De eerste download die je vermeld heb ik niet gedaan omdat die volgens mij veel te groot is en omdat ik de orginele cd van Hp erop heb gezet, die volgens mij gelijk is aan die downlad. Heb je misschien nog eventuele andere mogelijke oplossingen? In ieder geval tot zover bedankt voor het helpen.
  10. ik zal dat nog eens doen met de door jou genoemde driver. bedankt en ik kom erop terug.
  11. De scanfunctie moet ik activeren in het niet werkende" Solution centrum". Ik kan dus niet scannen omdat ik de scanopdracht niet kan geven. Het solution centrum is namelijk een venster waarin je de diverse opdachten kan uitvoeren. Dat venster opent zich wel, maar er staat helemaal niets in. Ik heb al ..tig maal een herinstalatie gedaan van de gehele printer software en ook diverse keren alleen voor het solution centrum. Driver updates heb ik ook gedownload. De draadloze netwerkinstalatie is in principe goed. Alleen werkt dat stomme venstertje niet om de opdrachten te geven. Indien ik vanuit IE iets download en er dan op printen klik kan ik gewoon printen. Ook een testprint tijdens de instalatie van de HP software kwam er gewoon uit.
  12. Ik heb apparaatbeheer gevonden en de printer is blijkbaar ingeschakeld. Hij werkt overigens ook draadloos, alleen kan ik het HP solution centrum niet openen. Dat is het probleem dus.
  13. Bedankt voor de snelle reactie. Ik zie echter na start te klikken nergens apparaten of printers staan. Moet ik nog iets anders aanklikken?
  14. Hallo, Ik heb Xp home opnieuw op mijn laptop(medion 42200 van 2004) gezet vanaf de bij geleverde windows CD. Ik werk tevens met een Lincsys WRT 54G2 router en een Hp photo C6300 printer, die ik draadloos had aangesloten Na de herinstalatie van Windows werkte mijn printer niet meer draadloos en heb ik Hp schijf hebruikt om deze te deinstaleren en opnieuw te instaleren. De printer staat in het netwerk, maar ik krijg het hp SOLUTION CENTER NIET MEER GEOPEND waardoor ik geen scans kan maken en dus niet meer in dit center kan kijken of opdrachten geven. Het enige wat er gebeurt als ik op de snelkoppeling ervan klik is dat zich een grijs venster opent. Kan iemand mij hiermee helpen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.