Ga naar inhoud

jeanne16

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jeanne16's prestaties

  1. Via configuratiescherm, software, verwijderen. Er staat dus nog het een en ander op inderdaad. En dat krijg ik niet weg.
  2. Ik denk dat hier het probleem zit: ik had altijd het avast teken, maar dat is verdwenen. Ik zie geen mogelijkheid om je stappen uit te voeren. Wel weet ik dat nog ergens avast moet staan, maar waar? Verder heb ik jouw download wel, maar dan zegt hij: kan het programma niet openen, via het web opsporen?
  3. Kan avast niet verwijderen.Er staat dan dat ik avast niet kan verwijderen: controleer of de schijf vol is of tegen schrijven is beveiligd of dat het in gebruik is.
  4. Ik had het al verwijderd, maar toch kan ik bepaalde delen terugvinden als ik bij "zoeken"avast intyp. Verder heb ik geprobeerd via jouw link avst 4.8 te downloaden, maar hoe open ik dat? ---------- Post toegevoegd om 06:43 ---------- Vorige post was om 06:40 ---------- Bedankt trouwens allebei. Ik durf nog niet de reactie van kweezie wabbit te proberen, snap de opdracht in het engels niet volledig. Ben bang dan nog meer fouten te krijgen.
  5. Hallo, Vandaag probeerde ik mijn avast free download te updaten, vanaf dat moment kan ik avast niet gebruiken. Heb geprobeerd om avast te herinstalleren maar dit helpt niet. Bij de sotfware kan ik als ik avast eraf doe niets meer vinden, maar als ik bij "zoeken"kijk dan staat er nog heel veel op. Hoe los ik mijn probleem op. Ben geen held in computerproblemen oplossen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.