Ga naar inhoud

nijhuis4

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door nijhuis4

  1. OK... Heb nu HijackThis gedraaid. Mijn vragen: 1. Waarom doe ik deze scan? 2. Wat te doen met log? 3. Naar een expert sturen? 4. Lost de pc zelf het probleem op? CTRL en A-toets ingedrukt etc. heb ik gelezen.... Maar wat wordt bedoeld met 'het bericht' en wat wat doe ik daarmee? Let op : Heb Vista en heb dus als “administrator” de zaak uitgevoerd. Dat werkt en ik zie de log-file. Ik begrijp dus niet helemaal wat met de log te doen en OF de pc door het programma automatische wordt geschoond... Graag wat meer info. Groet, AN
  2. Hallo, Bij mijn pc kwam er iedere keer een advertentie naarboven.. Niet meer weg te krijgen.. De hele pc leek te zijn overgenomen.. Wie weet of het programma Combofix.exe wel veilig is om te gebruiken om de problemen weg te krijgen. Ik vraag mij af of dit van een betrouwbare partij afkomstig is. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.