Ga naar inhoud

womo

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

womo's prestaties

  1. Opgelost!!! Heb Treesize Free gedownload. (ergens op dit forum gevonden als tip) Die ziet direct waarvoor alle GB gebruikt is. Daar zag ik dat er onlangs een back-up was gemaakt van 67 GB . Die heb ik op een externe harde schijf gezet, en van C verwijdert. Hartelijk bedankt voor alle hulp!!!!!
  2. Er is plots onvoldoende schijfruimte op mijn C-schijf. Ik begrijp niet hoe dat kan.Heb 97.6 GB. Ik probeer dingen op een externe harde schijf te zetten, maar dat lukt niet altijd en er is toch nog niks verminderd. Als ik de GB samentel kom ik niet aan zoveel. Help!
  3. er staan nu ook 2 dezelfde picto's op van 'desktop.ini' Wat is dat? Bvb ook: bij 'eigenschappen ' van Adobe reader staat:Type: I-tunes music player. Dat is dus fout.Dat is dus bij elk programma zo. En het pictogram ernaast is van I-tunes. Ik kan elk programma slechts openen als ik via bestandslocatie open.
  4. Ik heb al systeemherstel enkele keren gedaan, maar dat ging niet. Waarschijnlijk door ons anti-virusprogramma? ( panda ) Ik verwijderde bvb het pictogram van msn ( dat in een I-Tunes picto is veranderd) en maakte een nieuw voor msn, maar dat was weer een I-tunes picto.
  5. Ik heb ook de prullenbak geledigd en heropgestart. Maar het is er nog steeds, en nu staat achter elke naam .Ink.
  6. Heb iconcache.db verwijderd. Wat nu?
  7. Ik vind iconcache.db niet. wel: GDIPFONTCACHEV1.DAT Is dat het bestand?
  8. De pictogrammen op mijn bureablad zijn plots allemaal dezelfde(vb van I-tunes). Als ik erover ga met de muis toont hij wel de naam van een bepaald programma. Maar als ik het wil openen dat gaat het altijd open op I-tunes. Ook bij 'alle programma's' is het fout.Ook linksonder op de taakbalk is dat zo. Ik moet mijn programma's op een hele andere manier openen. ( via eigenschappen-bestandslocatie openen )Help!Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.