Ga naar inhoud

eindjeee

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door eindjeee

  1. het is me gelukt. heb nog eens gekeken met everest welke videokaart ik had en op site van nvidia vond ik meer.. heb denk ik toch te erg vastgehouden aan de bestanden van packard bell site hehe maar bedankt voor je hulp stegisoft !!
  2. nog steeds niks... enige andere ideen? trouwens hoe weet ik of de driver van moederbord (die van gisteren) wel goed is geinstalleerd? als die wel goed is moet ik alleen dus nog driver voor de videokaart hebben
  3. staat er niet tussen? ik heb ook xp indeling he geen vista zou je het niet even in stappen kunnen vertellen miss dat dat voor mij wat makkelijker is (waar ik moet zijn etc) groetjes.
  4. ik heb het geprobeerd. door op setup bestand te klikke en dan uitvoeren als. maar dan krijg ik of dus uitvoeren met huidige gebruiker of "deze"gebruiker maar bij deze gebruiker moet ik een gebruikersnaam en wachtwoordinvullen (admin - admin of administrator - administrator ) heb ik geprobeerd maar die werken niet
  5. nee? ik heb geen idee hoe dat moet?
  6. als ik dat bestand wil installeren (weer na het zoeken van setup -> uitpakken -> dan weer setup ) dan geeft systeem foutmelding: setup kan bestand nv4_minisys niet kopieren?? sorry voor late reactie maar dat is ivmb werk. groetjes.
  7. pff het is me gelukt door de program files te veranderen.. nu pakte ie me uit in mijn documenten.. maar ik heb nog steeds dat hakkerig beeld?
  8. ik heb je driver gedownload die jij had voorgesteld. maar als ik het bestand uitpak en dan op setup klik krijg ik het volgende bericht: Ernstig: Setup kan niet verdergaan omdat de lengte van het opgegeven pad plus de naam van de installatie map de limiet van 88 tekens overschrijden kort een van de 2 of beiden in en probeer het nogmaals.. maar ik kan tog nergens iets aanpassen kwa naam of aangeven waar het bestand moet worden geplaatst??
  9. Beste heren/dames. Ik heb door omstandigheden windows opnieuw moeten installeren op de pc, dit heb ik al eens gedaan en toen wist ik dat ik drivers nodig had voor algemeen/video/audio.. deze kon ik downloaden van site van packard bell maar als ik nu de chipset driver wil downloade en installeren dan geeft hij een foutmelding aan dat er teveel tekens gebruikt zijn??? nu begin ik dus te twijfele welke drivers ik allemaal nodig heb voor de pc weer normaal te kunnen gebruiken. (de audiodriver werkt wel) Mijn pc: Packard Bell imedia 3700 Op packard bell site is het deze : packardbell imedia (PT.u09-PV/U09) Windows Xp home edition ik heb al gelezen dat het handig is om everest te hebben,, ik heb dat programma gedownload maar ik weet dus niet wat ik nog moet plaatsen van informatie die everest geeft. groetjes.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.