Ga naar inhoud

Gerard_T

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Gerard_T

  1. Geachte Lezer, Sinds kort vraagt mijn laptop automatisch om een update van InsallIQUpdater. Waar is deze software voor en is het gevaarlijk? Graag veneem ik uw reactie.
  2. Hoi, Ik heb soms last van zwarte strepen horizontale strepen op mijn beeldscherm (laptop) Blijven maar voor 1-2 seconden en gaan dan weer weg. Soms beslaan ze het hele beeldscherm en soms kleine delen ervan. Dit gebeurt af en toe, het maakt niet uit wat ik doe. Kan dit een virus zijn of is dit gewoon mijn beeldscherm dat stuk is. mijn pc is fujitsu amilo Li 3910 Notebook Hopelijk kunnen jullie mij verder helpen. Alvast bedankt
  3. Geachte Lezer, Ik ben een nieuwe, onervaren PC gebruiker. Mijn computer (Laptop) wordt steeds trager. Is er een opschoon tool beschikbaar? Als besturingssysteem gebruik ik Windows Vista. Als virusscanner gebruik ik McAfee. Graag ontvang ik advies. Gerard
  4. Geachte kweezie wabbit, Erg bedankt voor uw adviesen.
  5. Geachte kweezie wabbit, Ik heb de optie "boot from usb" op disable uitgevoerd. De melding is dan weg, maar ik kan dan niet meer printen. Vervolgens in de bios alles weer terug gezet. Printer doet het weer, maar de melding is weer terug. Hebt u nog tips? (in de BIOS iets veranderen was moeilijk voor mij. Mijn zoon van 14 jaar heeft me moeten helpen.)
  6. Geachte Lezer, Ook na het herinstalleren van de usb poorten volgens bovenstaande proceduren is er geen verbetering.
  7. Geachte kweezie= wabbit, ook als de printer aanstaat komt deze melding tevoorschijn. Herinstallatie al 2 keer uitgevoerd. Resultaat steeds hetzelfde.
  8. Geachte Lezer, Na het installeren van een canonprinter, Pixma MP550, (USB poort), krijg ik bij het opstarten de melding, Exception Processing Message c0000013 Parameters 75b0bf7c75b0bf7c Dit komt een paar keer in een venster te staan, bij het wegklikken functioneert alles weer goed. Als ik de printerkabel verwijder, heb ik nergens last van.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.