Ga naar inhoud

louke

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

louke's prestaties

  1. Ik heb op mijn laptop windows vista en office/outlook 2000. Ik kan plots geen e-mails meer verzenden en ontvangen. Hij geeft als foutmelding 'kan de server niet vinden; foutmelding 0x800ccc0d'. Er verschijnt ook als melding:'kan geen verbinding maken met de server relay.skynet. Kan de server niet vinden. Wilt u verbinding maken met behulp van de modem?' Maar ook dat lukt niet. Heeft er iemand een oplossing? Alvast bedankt.
  2. Ja, zolang ik deze laptop heb en office 2000 erop staat heeft outlook 2000 steeds gewerkt. Vanwaar deze plotse verandering?
  3. Ik ben een computerleek met een probleem. Sinds gisteren kan ik outlook niet meer openen. Als ik op de snelkoppeling op het buroblad dubbelklik of ook via 'programma's' krijg ik, zoals voordien, het kader met outlook 2000-opstartinstellingen. Als ik daar op 'volgende' dubbelklik wil hij blijkbaar het openen starten maar valt dan uit en verschijnt het buroblad terug. Ik heb windows vista. Daarop werd microsoft office 2000 geïnstalleerd. Kan iemand me aanwijzingen geven hoe ik outlook alsnog kan openen? Alvast bedankt voor de reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.